dj_talk_gijs2

Uitgelicht DJ GIJS (2)

Sommige DJ’s verdienen af en toe net even dat extra beetje aandacht. Zoals DJ Gijs, die voor een aanzienlijk deel verantwoordelijk is geweest voor de opkomst van house en vooral de hardere variant, in Nederland! Maar ook Gijs gaat mee met zijn tijd, en ook al staat zijn zolder vol met meer dan 10.000 vinyl platen en staan zijn limited SL1200’s (gold) nog steeds stofvrij in zijn studio, Gijs maakt vandaag de dag ook dankbaar gebruik van digitale oplossingen zoals de S4 en eigenlijk het hele assortiment van Native Instruments.

Een man als DJ Gijs komt van ver, stond ooit in de Energiehal te knallen en werd één van de resident gezichten van de Nightmare -reeks. Demisec Spijkenisse?, hij maakte daar samen met DJ Ab een legende van. Wat doet zo’n man vandaag de dag nog en waar ligt zijn passie? Kort samengevat .. deze man ademt muziek en dat daar geen hokjes bij horen spreekt voor zich.

Drie setjes die ieder op hun eigen manier episch zijn te noemen. Luister, geniet en download..

DJ GIJS

 • Decay

  Hulde , in elke scene zijn er Dj’s te vinden die ondergewaardeerd worden , Dj Gijs is daar een van , gelukkig spreken zijn mixsets voor hun zelf….

  FF oftopic , ik ben zelf ook van plan om De traktor S2 of S4 aan te schaffen , alleen snap ik het voordeel van de S2 niet echt tegenover de S4…welke zou voor de beginnende / hobbyist beter zijn ?

  voor mij gaat het om deze twee :

  http://www.tonecontrol.nl/native-instruments-traktor-kontrol-s4-complete-dj-setup

  http://www.tonecontrol.nl/native-instruments-traktor-kontrol-s2-complete-dj-setup

  alvast bedankt voor de eventuele reacties

  • Marc

   De S2 is een twee-decks midi controller met dezelfde functies als de S4 minus dus 2 decks. De S4 is met zijn vier decks dus wat creatiever in te zetten (bijvoorbeeld 2 decks om te mixen en twee decks om te samplen). Doordat de S2 en S4 modulair zijn opgebouwd is het later ook prima mogelijk om door middel van extra hardware decks toe te voegen. Misschien is het meest bijzondere verschil wel dat de S2 een booth out functie heeft en de S4 (heel gek) niet. Mocht je plannen hebben om je controller te gaan gebruiken ‘on stage’ dan leent de S2 zich daar beter voor. Succes met het maken van je keus.

beatsessions.com essential dutch edm platform