nieuws_tita_talk

Tita -Talk

Eindelijk ga ik doen wat ik naast mijn werk écht leuk vind!! Ik heb lange tijd een leeg en doelloos gevoel gehad en ik heb die leegte altijd met stomme dingen opgevuld. Met dingen waar je je vaak nog leger door gaat voelen.

Maar sinds vorig jaar heb ik een doel gekregen en het lijkt alsof alles gewoon meewerkt. Gewoon door mensen die ik toevallig tegenkom zoals Ted Langenbach. Ik sprak een man aan op een feest omdat hij er zo artistiek uitzag en ik wilde graag weten wat voor werk hij deed, blijkt het Ted Langenbach te zijn van Now & Wow en na een grappig gesprek kreeg ik zijn kaartje. Ik stuurde hem een mail omdat ik dolgraag foto’s wil maken op Now & Wow. Ik vind Now & Wow echt zo geweldig… En de locatie! I Love Maassilo.

Maar ik kreeg helaas geen antwoord op mijn mail en liet het gaan. Vind ik een paar weken later op Marktplaats iets geweldigs voor mijn huisje, kom bij de eigenaresse thuis en raak aan de praat en ze verteld wat over haar zus. Blijkt haar zus getrouwd te zijn met Ted Langenbach! What are the odds??? Ze heeft haar zus ernaar gevraagd en nu kreeg ik laatst een mail dat ze mijn mailtje helemaal niet gezien hebben en dat ik misschien wel foto’s mag gaan maken….

En Toffler en Perron hadden een super goede fotograaf maar zij heeft een contract gekregen bij Red Bull dus moest helaas stoppen. Dus durfde ik het aan een mailtje te sturen en nu mag ik binnenkort een trial doen.. Ik hoop zo dat ik waar kan maken wat ik in mijn hoofd heb!!! Technisch ben ik met mijn camera nog een nul maar ik ben hard aan het oefenen en technotunnel Toffler en uberlocatie Perron zijn absoluut de beste leerscholen die ik me kan bedenken!!!

En dankzij mijn vriendje heb ik lieve Marc en Maurits van Beatsessions.com leren kennen en krijg ik net een berichtje met de vraag of ik een plekje bij Beatsessions.com zie zitten met een lifestyle column… Aber naturlich!!!!

Vanaf aanstaande maandag meer over mij en mijn wereldje, want  “foto’s maken houdt me op de straat!”

Tita.

-edit-
Tita, van harte welkom op Beatsessions.com!

 • http://www.facebook.com/nijneman Michiel Pronk

  Hiep hiep hoera! verse dingen op deze site du web! Willkommen, Bienvenue, Welcome!!

  • titashootspuntcom

   Dank u, dank u!!!!!

 • Renz

  Schrijven kan je wel, dat blijkt. Van harte welkom bij beatsessions, dat je maar veel plezier mag hebben en je dromen blijft najagen.

  • titashootspuntcom

   Bedankt!!!! 🙂

 • Pingback: 4 maanden later | Beatsessions.com()

beatsessions.com essential dutch edm platform