nieuw_programering

Timetable DOTF radio

Wij zijn er al een poosje zoet mee maar de timetable voor DOTF Radio op a.s. vrijdagavond 5 april is dan toch eindelijk definitief. Een radio avond die geheel in het teken zal staan van oldschool en de verjaardag van Mar / Sneaky-D, oprichter van DOTF.

En om hem dan toch even aan het woord te laten;

DOTF (radio) was gedurende tien jaar lang een begrip in Nederland. Het ging mij vaak niet eens om het maken van de ‘perfecte radio show’, het was vooral erg gezellig maar wel met de kanttekening dat DJ’s van heiden en ver kwamen om maar even te ‘mogen’ draaien. In uitzonderlijke gevallen zelfs vanuit Engeland en Belgie. Het leek een soort organisch concept te zijn, niemand sprak over verwachtingen en toch was iedere show voorzien van dezelfde toffe vibe. Oldschool DJ’s en vooral de minder toegankelijke B-kantjes verdienen gewoon een radio-podium, dit was ook eigenlijk wat we deden; DJ’s met moeilijke vergeten muziek dat podium gunnen. Tegelijkertijd merkte ik ook dat het voor de DJ’s onderling een klein feestje was om juist samen die muziek te kunnen draaien. Commerciële boekingen bieden niet altijd de ruimte om te doen wat je muzikaal écht trekt, bij DOTF was die ruimte er wel.

De line-up van mijn verjaardag liegt er niet om, dit zijn mijn helden van vroeger en nu. Ik ben wederom rete trots en dankbaar als een malle! Na deze show ga ik eens per twee maanden DOTF radio hervatten waarbij veel ruimte is voor opkomende DJ’s die zijn verkocht aan de oude sounds. Ik ga deze shows presenteren en vormgeven met Li-Z die je wellicht nog kent van onze DJ-special.

Verder is het natuurlijk helemaal dope dat verschillende organisaties en wederom te gekke DJ’s zich gaan bemoeien met Beatsessions.com. Nieuwe muziek vanuit diverse hoeken. Als non-profit ‘organisatie’ hebben we jullie hulp nodig om deze concepten aan de man te brengen. Schroom dus niet en zorg dat men van ons bestaan te weten komt.

Tot vrijdag!

Mar.

 

DOTF RADIO

DOTF RADIO

 • Ilse

  De fuk, .. ok … tuned.

 • Edstar

  Serieus? Waar haal je het vandaan allemaal. Zet die handel in een zaal, dan hebben we er nog meer aan whaha! Kga wel luisteren natuurlijk. Gefeliciteerd alvast.

 • Tim Hoekstra

  Ik kan niet wachten. Twee weken terug ook genoten. Ik zal de taperecorder alvast even klaar zetten 😉

  • beatsessions

   Tim verwacht geen early rave! We gaan deze avond enkel oldschool draaien, maar wel hele vette oude tunes. Tot morgen!

   • Tim Hoekstra

    Ik doelde meer op de platenkeuze van de vorige uitzending. Ik hoop dat deze minstens geëvenaard gaat worden maar dan met platen uit het oldschool segment. Ik ben blij dat er weer een DOTF uitzending is.

 • Waus

  hopla daar zijn we weer, lekker ouderwets avondje voor de boeg 🙂

 • Decay

  en staan al twee sets op , mar is officieel jarig !!! hoera !!!

  • Tim Hoekstra

   Geweldig! Jammer dat thuis de stroom eruit vloog rond 12. Laatste 2 uur gemist 🙁

 • Decay

  op mixcloud 😀 deze set is de beste tot nu toe !

 • Moontje

  Ontzettend gave radio show was dat, is het nog opgenomen? Tot diep in de nacht staan springen

  • beatsessions

   Jazeker, check even ons laatste nieuwsbericht of gewoon de podcast pagina.

 • Pingback: DOTF RADIO | Beatsessions.comBeatsessions.com()

beatsessions.com essential dutch edm platform