dj_4_deck_themes

The perfect flow

Of de komst van vele soorten digitale gemaks-oplossingen zorg dragen voor een betere ‘mix’ blijft natuurlijk altijd een dingetje. Met de templates van ‘Ravensburger’ kon je je vroeger immers ook al een heus grafisch artiest noemen onder de regels van non fairplay.

Ik geloof niet dat welke DJ ter wereld dan ook goed had kunnen mixen zonder zich jarenlang te hebben verdiept in muziek.

Muziek is de bron, de bron die je helpt tot je uiteindelijke doel; je mix. Muziek is lastig, muziek kent haar regels en eigenlijk zou de beste volgorde zijn dat je die regels leert herkennen door interesse, en niet om maar zo snel mogelijk als DJ aan de slag te kunnen gaan.

Je mix is een zeer persoonlijk ding, jij voelt de kracht van je tracks die je al 100 keer hebt gehoord, je weet ze te mixen omdat je ze al 100 keer hebt gehoord en weet daarin ook de juiste aansluitingen te vinden zonder het gebruik van key-schema’s. Ofwel: het is een vrij expressief stukje kunde waarmee je bezig bent. Met of zonder goedkope gear!

Wil je toch snel leren mixen en begrijpen hoe de rollen van je decks en tracks functioneren, check dan deze – los van de enorme gay factor- video die spot on is!

beatsessions.com essential dutch edm platform