nieuws_classics_of_trance

The Classic Of Trance!

Dat de vetste Trance party’s aan het strand van Bloemendaal de afgelopen jaren in Beachclub Fuel plaats vonden is geen geheim. Dit jaar zal ook Fuel’s Grand Opening (1e Paasdag) in het teken staan van Trance. Classic Trance wel te verstaan!

Met dit thema knalt de geschiedenis van Trance uit de speakers dankzij de programmering van Nederlandse Trance pioniers als RAM, Signum, Misja Helsloot en Ruben Verhagen. Vanuit Schotland komt de levende legende Mark Sherry overvliegen om het feest een internationaal tintje te geven. Schrijf zondag 5 april dus alvast in je agenda!

Classics doen het altijd goed in Bloemendaal. Menig Trance evenement kent een speciale Classic Stage. Het Trance genre heeft al zoveel tijdloze muziek voortgebracht. Een genre op zich zou je dus wel kunnen stellen. Sinds begin jaren negentig bewaken vele Trance producers en diens fans het genre zorgvuldig en ondanks vele evoluties binnen de hoofdstroming blijft de vraag naar Classics altijd bestaan. De artiesten die Fuel voor je heeft geregeld op 1e Paasdag waren er vanaf het begin bij en weten precies welke platen het publiek in vervoering brengen. Zo was RAM (drijvende kracht achter het duo Bas&Ram) een icoon in de geschiedenis van de Amsterdamse Trance Buddha. Signum scoorde zelfs hits in de Engelse hitparades en Misja Helsoot was destijds al één van de meest gevraagde artiesten werkend voor het populaire Black Hole Recordings. Mark Sherry staat vooral bekend om zijn rauwere Hardtrance sound en was in Engeland in de jaren negentig al één van de grootste.

Beachclub Fuel is klaar voor het nieuwe seizoen. De populaire uitgaanslocatie behoeft geen uitleg meer. De meeste liefhebbers van Trance weten de weg feilloos te vinden en zullen ook dit jaar het strandpad naar de club weer vaak bewandelen. Fuel geeft je de mogelijkheid om een early bird ticket aan te schaffen. In de hele maand februari betaal je slechts € 10,- Vanaf 1 maart geldt de reguliere prijs van € 15,- en aan de deur kost een ticket € 20,-.

beatsessions.com essential dutch edm platform