nieuws_culemborg

Techno in Culemborg!

Je kent het wel, zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsborrels, trouwerijen, familie diners en uhmm, jawel, opeens stond daar een vrolijke organisator met een brede grijns op zijn gezicht voor de deur. Grandcafé Horlogerie in Culemborg zal vrijdag avond 17 oktober het podium gaan worden van het tweejarig jubileum van een techno-concept van eigen bodem.

Net als in 2012 is het weer de bedoeling om met een onbekende locatie vriend en vriendin te verrassen met een techno-feest dat niet onderdoet van de grotere jongens.

Ook deze editie staan de helden weer op de line-up waarvan men zeker weet dat de de muziek onder de goede vingertoppen bediend gaat worden. Zo is de XT3.AM held Rutger Maree bereidt om zijn legendarische afsluit set te gaan doen met als knipoog een goed voorproefje te geven van zijn ADE avontuur een dag later.
Leroy SDF zal met zijn collega meekomen om eveneens zijn fans van het thuisfront weer eens lekker in beweging te laten komen. Samen met zijn neefje en eveneens lokale held Appaa was de line-up al aardig compleet, want de resident compagnon had zijn plek uiteraard al ingepland. Naast deze vier grondleggers van het inmiddels lokaal populair concept gaat ditmaal ook de organisator plek nemen achter de draai tafels. Robbedoes draait zelf als dj al wat langer mee, maar ditmaal gaat hij zijn entree maken met het opwarmuurtje van deephouse op het menu.

Dit klinken toch al snel als de kant en klare ingrediënten die samen een topfeestje moeten gaan vormen, maar de grote kracht van dit concept ligt toch voornamelijk in de creativiteit van aanpak. Horlogerie is van zich zelf uit al vrij donker, strak en modern ingericht en dat zal bij velen in de goede smaak gaan vallen. De locatie zal binnen en buiten het een en ander gaan aanpassen om zo goed mogelijk techno-proof te zijn voor deze avond. Zo wordt er weer goed gezorgd voor het nodige aan licht- en geluidskwaliteit, zal er een garderobe worden opgebouwd met aangrenzend een rookzone waar statafels komen te staan in de frisse lucht. Natuurlijk zal de rest van de locatie er ook weer tip top uit zien en zal de glimlach ook weer bij alle bezoekers te zien zijn, want dat is toch echt waar dit concept bekend om geworden is.

Kwaliteit en originaliteit, zo worden de voorverkooptickets ook nog eens bezorgd! De charme van een kleine stad die toch groots uitpakt als het om een feestje gaat.

beatsessions.com essential dutch edm platform