nieuws_oldschool_show3

Stel.. gewoon stel ..

Stel dat de wereld blijft zoals deze was voor 21 december, dan moeten we de orde van de dag toch weer herpakken.

28 december, de laatste Beatsessions radio show van dit jaar. Zie het een beetje als de laatste vrijdag voor de vakantie op de lagere school, je neemt je favo toys mee en mag even helemaal los gaan. Deze vrijdagavond 28 december is onze uitlaatklep, even lekker alle remmen los. De vraag was natuurlijk met welk concept wij dat gevoel van ‘los gaan’ kunnen benaderen, het antwoord ligt hem in  Oldschool en Early Rave. En bij die termen denk je toch snel aan DOTF, want als één organisatie een stempel heeft gedrukt op oldschool dan is dat DOTF wel. Marc is begin deze week zijn zoektocht naar de oude rolodex met daarin de contacten van het voormalig DOTF gestart, het was echter Maurits die tijdens dezelfde zoektocht preekte ‘de fuck is dit ding met kaartjes en wieltjes?’. In dit geval Maurits for the win, moet worden gezegd.

Wij hebben een show in de planning op 28 december die voor de liefhebbers van DOTF als een dankbaar cadeautje mag worden gezien. Toch houden we de namen voor ons, we vragen je enkel om deze datum flink te promoten bij je mede oldschool fanaten. De rest, doen wij, en we gaan je niet teleurstellen.

Vrijdag 28 december, Beatsessions radio : ‘in the name of DOTF!’

Momenteel staan diverse oud DOTF gedienden kelders uit te schrapen, op zoek naar de beste oude sounds. Je snapt, vrij houden die avond.. een podcast zal namelijk niet beschikbaar komen.

 

 

 

beatsessions.com essential dutch edm platform