nieuws_rotterdamse_rave

Rotterdamse Rave viert Pasen op de beste manier mogelijk

De Rotterdamse Rave gaat in 2016 verder waar het in 2015 gebleven was. Om in de stijgende lijn te blijven waar de organisatie nu in zit, halen ze de top van internationale artiesten naar Rotterdam. De eerste editie in 2016 staat gepland op donderdag 24 maart in de meest industriële locatie van Rotterdam; De Maassilo.

Bij vele ravers zal de vorige editie nog vers in het geheugen staan en met de nieuwe ‘Easter Edition’ laat Rotterdamse Rave zien dat ze groter en beter worden bij elke editie.

De meeste technoliefhebbers die vaker bij Rotterdamse Rave aanwezig zijn, weten wat ze kunnen verwachten. De Rotterdamse Rave staat bekend om haar rauwe industriële sfeer, artiesten uit binnen- en buitenland en om de strakke lichten vuurwerkshows. Voor de Easter Edition wordt opnieuw alles uit de kast getrokken om de bezoekers een onvergetelijke nacht te bezorgen.

Een voorbeeld hiervan zijn de vele extra’s die tijdens de Rave geboden worden. Denk hierbij aan de lieftallige snoepmeisjes, heerlijke massages en er is een speciale detox-bar waar je je energieniveau weer op peil kunt brengen.

De artiesten van de Easter edition zijn van dusdanig hoog kaliber, dat je trommelvliezen op de proef worden gesteld.

Rotterdam is Techno, Rotterdam is Rave.

Line-up: Len Faki, Alan Fitzpatrick, Benny Rodrigues, Blawan, Illesnoise, Jeremy Underground, Luigi Madonna, Modular DJ’s, Perc & Truss, Sandeep, Stranger, Tom Trago, Tommy Four Seven, Van Anh and more to be added.

beatsessions.com essential dutch edm platform