nieuws_refuse

refuse keert terug in Rotterdam

Na de eerdere succesvolle edities in Rotterdam, keert refuse op zaterdag 3 oktober 2015 terug naar de Factory 010. Vorig jaar was het op deze underground locatie een top avond met een dikke portie beukgeweld. Natuurlijk kan een vervolg hierop niet uitblijven, dus heeft b2s wederom de crème de la crème op artiestenvlak uitgenodigd die jou het beste bieden van hard techno en schranz.

Ben je benieuwd wie er deze editie de tiende etage van de voormalige Graansilo op haar grondvesten laat schudden? Check hieronder de line-up!

Line-up
PETDuo Brazilië
Fatima Hajji Spanje
Miss Djax
Buchecha Brazilië
Jan Fleck Duitsland
Stranger
Frank Kvitta Duitsland

Tijdens deze nacht mag je weer de hardste en ruigste beats verwachten. De echte vedettes uit de scène zullen hier natuurlijk niet ontbreken. Zoals het Hard Techno echtpaar uit Brazilië, PETDuo. Maar ook de ‘Queen of Hard Techno’ zal haar unieke sound laten horen; Fatima Hajji. De zeer gewaardeerde Frank Kvitta, Miss Djax, Jan Fleck en Buchecha zullen je ook verrassen met energieke, keiharde sets. Kortom; het wordt weer een legendarische avond die je niet op jouw party-agenda mag missen!

Voorverkoop
De voorverkoop van refuse start op zaterdag 4 juli om 10.00 uur via de b2s ticketshop. Voor meer info over refuse check je deze website.

beatsessions.com essential dutch edm platform