nieuws_pussy_lounge_2015_ahoy

Pussy lounge met de spetterende XXL naar het Sportpaleis Ahoy!

Na het fantastische vijfjarig jubileum van Pussy lounge at the Park in Breda, met volop zon, gekte en gezelligheid, kun je alvast de volgende editie in je agenda zetten! Op zaterdag 10 oktober 2015 wordt het Sportpaleis Ahoy in Rotterdam weer volledig op zijn kop gezet met het Freestyle circus Pussy lounge XXL!

Traditioneel is het tijdens de XXL editie altijd grootser, gekker en uitbundiger. Uiteraard met het intieme karakter en de gezelligheid die je mag verwachten van Pussy lounge, inclusief danseressen, crowdsurfen, confetti, opblaasattributen en meer!

Alvast die ongekende, gezellige, Pussy lounge XXL sfeer proeven? Check hier de trailer:

De residents Paul Elstak, Darkraver, Ruthless, The Viper en Ruffian zullen tijdens Pussy lounge XXL weer de dikste, freestyle beats aan je laten horen en een vette show weggeven. Natuurlijk hebben zij wederom top artiesten uitgenodigd in de DJ booth. Check hieronder de volledige line-up!

Line-up
Paul Elstak
Darkraver
Ruthless
The Viper
Dany BPM
Isaac
Dave S
Panic
Korsakoff

Hosted by Ruffian

Voorverkoop zaterdag 27 juni om 10.00 uur
Dit Freestyle circus wil je echt niet missen! Zorg er dus voor dat je op zaterdag 27 juni om 10.00 uur klaar zit, want dan start de voorverkoop van Pussy lounge XXL via de b2s ticketshop. Pussy lounge is altijd razendsnel uitverkocht, dus ben er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen!

beatsessions.com essential dutch edm platform