nieuws_eendrachtsfestival

PRE PARTY EENDRACHT FESTIVAL 30/12/2014

Al plannen op de dag vóór Oud & Nieuw? Nee? Kom dan alvast in de stemming met toffe artiesten, goede muziek, lekkere drankjes en heel veel dansjes! Tijdens de Pre Party van het Eendracht Festival in Rotown en Bar³ krijg je het allemaal.

Op deze dinsdagavond (30 december 2014) schuiven alle hostende organisaties van het festival één act naar voren om je een teaser te geven van wat er in de verschillende Rotterdamse scenes leeft. Én natuurlijk wat je te wachten staat tijdens het Eendracht Festival op donderdag 5 februari 2015. Schade? Je laatste 2014 kater, want zoals je van ons gewend bent, is de toegang weer helemaal gratis.

Het Rotterdamse showcase festival biedt twee keer per jaar een podium aan creatieve Rotterdammers. Afgelopen zomereditie was een groot succes met meer dan 130 acts, verspreid over 16 locaties op en rond het Eendrachtsplein. De eerstvolgende editie van het Eendracht Festival vindt plaats op 5 februari 2015. Maar als snelstgroeiende Festival van Rotterdam kunnen wij 2014 natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder nog één keer liefdevol een hoop herrie te schoppen, daarom is er op 30 december 2014 de Pre Party in Rotown en Bar³.

Tijdens de Pre Party stellen we je graag voor aan een aantal nieuwe hosts. BIRD, Baroeg, PRSPCT, Club von Westen, Cloudhead, Rewriters, Bahn, Poetry Circle 010 en Angeliek Ontwerpt zullen vanaf de volgende editie een eigen locatie hosten. Naast deze nieuwe hosts, presenteren ook de bekende Eendracht hosts een act op de Pre Party: Music Matters / Roots & Routes, De Likt, De Nieuwe Lichting, BoomDox, Maxazine, Hybrid Kids, The Afterveins, Talk Of The Town, That Band From Holland en Bang Your Radio. Naast het muzikale programma geven Rewriters, Buiten Gewoon en Angeliek Ontwerpt je een kijkje in de Rotterdamse art scene en verzorgt Poetry Circle 010 spoken word!

Het programma voor de Pre Party ziet er als volgt uit:

● De Nieuwe Lichting presenteert:
Elke

● Talk Of The Town presenteert:
Diona Fox & her Ragdolls

● Music Matters / Roots & Routes presenteert:
Tim Verhaal

● BIRD presenteert:
Omani & Stayfun

● BoomDox presenteert:
Monta

● De Likt presenteert:
Future of Mankind

● Hybrid Kids presenteert:
Jahua

● PRSPCT presenteert:
Thrasher

● Maxazine presenteert:
Mayra Orchestra

● Cloudhead presenteert:
Harry Merry

● That Band From Holland presenteert:
Droppings

● The Afterveins presenteren:
Iguana Death Cult & Hans Tweedehans

● Bang Your Radio presenteert:
Order of the Emperor

● Baroeg presenteert:
Kid Harlequin

● Club Von Westen presenteert:
THOAD

● Bahn presenteert:
Pop On Acid

● Poetry Circle 010 presenteert:
Bnice Hiwat

● Buiten gewoon presenteert:
Het Gezicht in de Spiegel

● Rewriters presenteert:
Vince CFH

● Angeliek Ontwerpt presenteert:
Private Party Propper

● Presentatoren: Vincent Niks (Rotown) en Gino van Weenen (Bar³).

Dit jaar vier je dus ‘Oud, Oud, & Nieuw’ met het Eendracht Festival, want we beginnen gewoon een dagje eerder met de jaarwisseling! Met een bomvol programma en de toegang weer helemaal gratis! Dinsdag 30 december 2014, Rotown & Bar³, vanaf 20:00 uur.

 

 

 

beatsessions.com essential dutch edm platform