dj_talk_tone_update

Pioneer overload

Pioneer kwam deze maand met een hoop nieuwe, revolutionaire producten die het leven van de DJ nóg spannender en uitdagender maken. Tonecontrol heeft wat feitjes voor je op een rijtje gezet!

Een interessant, vernieuwend product is de DDJ-SP1. Deze controller is bedoeld om te gebruiken in combinatie met een 4-kanaals mixer. Je hebt toegang tot je effecten, hot cue’s, slipmode functies en sampler. De controller kan bijvoorbeeld boven de mixer geplaatst worden en werkt plug&play met Serato DJ.

Ook heeft Pioneer de DJM-900 een vernieuwend blauw tintje gegeven. Met het blote oog kunnen we alleen zien dat de FX led blauw is gekleurd, net als de CUE buttons. En er is gebruik gemaakt van 4 PHONO ingangen in plaats van 2 op de originele DJM-900. Deze DJM 900 SRT beschikt echter over een 4-kanaals 32-bit SERATO DJ certified geluidskaart. De ondersteuning voor Serato Scratch Live wordt in 2015 beëindigd, en Serato DJ neemt de plek over van Serato’s vooraanstaande tijdcode softwarepakket. De DJM-900SRT is de perfecte stempel op deze beslissing.

Een kleine kleurvernieuwing zien we terug bij de DDJ-SX wit. Deze PRO DJ controller heeft een parelwitte kleur en zal perfect in het interieur van het witte huis passen, zodat ook de president een plaatje kan draaien. Nu op voorraad!

Wil je (uiteraard) eerst een hands-on ervaring om een betere indruk te krijgen van deze nieuwe hardware, bezoek dan de winkel/showroom van Tonecontrol in Haarlem waar diverse controllers staan opgesteld.

beatsessions.com essential dutch edm platform