dj_talk_DDJ-SZ

pioneer DDJ-SZ

Een set jogwheels van dezelfde grootte als een CDJ voorzien van On-Air verlichting, een mixer met dezelfde 4 kanaals lay-out als een DJM, gewilde kenmerken van de nexus serie ingebouwd (zoals de Slip Mode, Needle Search strip en Jogwheel Adjust)…

Hoeveel meer wil je hebben om Serato DJ aan te sturen?

De DDJ-SZ is natuurlijk ook voorzien van de bekende Serato features: DVS control, Dual Decks, de rubberen multi colored PADs (Hot Cue, Roll, Slicer, Sampler) en Loop Sectie en nog veel meer!

Het mixer gedeelte heeft inputs voor 2 microfoons, 2 phono-ingangen, en 4 line ingangen. Deze ingangen ondersteunen DVS dus een tijdcode systeem kan aangestuurd worden met een CDJ of draaitafel, de DDJ-SZ fungeert dan als ‘dongle’ voor Serato DJ waardoor een SL box niet aangesloten hoeft te worden.

Ook bezit de DDJ-SZ Color FX filters zoals op de DJM-2000, dus met regeling per kanaal en een extra algemene parameter knop. Door gebruik te maken van 2 erg goede geluidskaarten (24bit, 44.1kHz) met hoogwaardige Wolfson DACs (digitale audio converters) (S/N 111dB!) heeft Pioneer er alles aan gedaan om de hoogst mogelijke geluidskwaliteit te garanderen.

Er kunnen 2 computers tegelijkertijd op de SZ worden aangesloten en per speler kan geselecteerd worden welke computer hij bedient! Dit zorgt voor soepele overgangen tussen 2 verschillende DJ’s bijvoorbeeld.

BAM!! Well played Pioneer, well played …

beatsessions.com essential dutch edm platform