nieuw_beauty_and_the_beat

Persbericht BNN

De kogel is door de kerk, BNN trekt het gros van de stekkers uit haar DJ-programma ‘Beauty and the Beat’ en past de programmering en duur van de reeks aan. Een goede zet waar we ons respect voor willen uitspreken. Het is jammer want een dergelijk programma had het verschil kunnen maken, mits goed aangepakt.

Beauty And The Beat wordt vanaf aanstaande maandag uitgezonden op de late avond. Dat heeft de NPO in overleg met BNN besloten. De serie wordt ook korter, er komen nog drie afleveringen in plaats van de geplande zes. Het programma waarin wordt gezocht naar een vrouwelijke top-dj is ondanks de waardevolle bijdrage van de jury en medewerking van de grootste namen uit de dance scene niet geworden wat het had moeten worden. De drie volgende afleveringen zijn vanaf 18 februari iedere maandag om 23.30 uur te zien bij BNN op 3. In verband met de verschuiving is het BNN-programma Proefkonijnen wekelijks een uur eerder te zien (vanaf 20.30 uur). De NPO bepaalt zo snel mogelijk welk programma er de komende weken te zien is vanaf 21.30 uur.

BNN TV-directeur Maarten van Dijk: ‘BNN houdt van vernieuwen en dan ga je af en toe op je bek. Beauty And The Beat is niet goed genoeg voor een prime-time-programma. Dat zien we zelf en dat hebben kijkers ons ook duidelijk laten weten. Dan moet je ook de ballen hebben om daaruit je conclusies te trekken. We maken het programma in ingekorte versie wel af om onze belofte waar te maken: een talentvolle vrouwelijke dj lanceren. En die talenten lopen er zeker tussen.’

In Beauty And The Beat gaat BNN op zoek naar een vrouwelijke top-dj. Twaalf kandidaten moeten bewijzen dat ze de skills, de looks en de drive hebben om het te gaan maken in de scene.

Beauty And The Beat wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Stokvis & Stokvis Content.

 • Renz

  Zo , steek die maar in je zak met je 4 maanden ‘oude’ weblog/magazine. helden!

 • Edstar

  Mooi, opbokken en weer lekker over drugs en drank praten bij BNN. Sjeazy Pearl in jullie radio show is dat een plan?

  • beatsessions

   Zijn we mee bezig!

 • Draaiiedereeneruit!

  Jammer ! Ging echt helemaal stuk om de meesten in die show. Ik denk dat ook veel van die meisjes die wel weten waar ze over praten zoals Elaine ook niet aan dit programma zou hebben meegedaan als ze wist dat er bijvoorbeeld een vrouwelijke Lee Towers mee doet 😉 . En tja….vrouwen en techniek zal denk k toch nooit een goeie combo zijn….een uitzondering daar gelaten.

 • Ilse

  Ja die blonde bouwvakker. Zusje van Britt, eng mens.

 • Pingback: Denk je net klaar te zijn | Beatsessions.com()

 • Pingback: Weekender | Beatsessions.comBeatsessions.com()

beatsessions.com essential dutch edm platform