nieuws_paul_elstak

Paul Elstak ‘The Godfather of Hardcore’

Paul Elstak viert zijn verjaardag samen met jou! Dit doet hij aanstaande zaterdag in Factory 010 te Rotterdam. Samen met jou, zijn vrienden en collega’s gaat hij de Factory 010 op zijn kop zetten. Je kunt in de Offensive Hardcore area, artiesten vinden van Paul’s eigen label. Niets anders dan de vetste Hardcore beats kun je hier vinden! Bij I love Beat, Paul’s Freestyle concept, kun je genieten van allerlei hardere stijlen: van jump tot aan Hardcore.

Er zijn nog wel een aantal praktische zaken die je als bezoeker dient te weten. Deze laatste informatie, inclusief de time table, vind je in dit bericht.

Timetable

Offensive Hardcore

I Love Beatz

 

Tickets
Er zijn nog tickets voor Paul Elstak ‘The Godfather of Hardcore’ beschikbaar via de ticketshop.

Volg Paul Elstak ‘The Godfather of Hardcore’ online
Kun je niet aanwezig zijn op 10 januari of zou je na het evenement graag nog een keer alle content die tijdens de nacht is geüpload willen checken? Volg Supersized op FacebookTwitterGoogle+­Soundcloud & Instagram. voor exclusieve footage! Gebruik hiernaast de hashtag #SSZDPAULELSTAK wanneer je iets over het evenement post.

Minimumleeftijd is 18 jaar
Als de beveiliging twijfelt aan de leeftijd van een bezoeker, kan er aan hem of haar gevraagd worden zich te legitimeren. Zorg er dus voor dat je een geldig legitimatie bewijs bij je hebt om te voorkomen dat je geweigerd wordt; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Er is de mogelijkheid tot het huren van kluisjes tijdens Paul Elstak ‘The Godfather of Hardcore’. Een kluisje kost €5,- en je betaalt daarnaast €5,- borg. De borg krijg je terug zodra je de sleutel na afloop weer inlevert. De kluisjes kunnen alleen met contant geld betaald worden en je kunt ze met twee of drie vrienden delen. Het is mogelijk om tijdens het evenement naar je kluisje te gaan; ze bevinden zich bij de ingang van Factory 010.

Camera’s
Tijdens Paul Elstak ‘The Godfather of Hardcore’ mag iedere bezoeker zijn videocamera, fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen nemen. Maak vooral gave foto’s en deel deze met Supersized via de social media kanalen. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder een officiële persaanvraag.

Munten & mogelijkheid tot pinnen
In Factory 010 kun je bij diverse kassa’s munten kopen. Je kunt bij de muntkassa’s ook met je pinpas betalen, maar er is geen mogelijkheid om contant geld op te nemen. Zorg er dus voor dat je altijd voldoende contant geld bij je hebt; pinautomaten kunnen een storing hebben door een onstabiele of overbelaste netwerkverbinding.

Drugsbeleid
Tijdens Paul Elstak ‘The Godfather of Hardcore’ hanteert Supersized een een ‘zero tolerance’ beleid. Dat betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Je wordt bij de ingang gecontroleerd door de beveiliging. Mochten zij toch iets aantreffen dat niet is toegestaan, dan zullen hier consequenties aan verbonden zijn.

Feest veilig!
Zorg er voor dat je op een veilige manier feest tijdens Paul Elstak ‘The Godfather of Hardcore’. Mocht je vragen hebben over alcohol en/of drugs, dan kun je terecht bij de Celebrate Safe stand op het evenement. De medewerkers van Unity geven je hier graag tips en uitleg! Wanneer je serieuze klachten hebt is het beter om meteen door te gaan naar de EHBO, zij zijn er om je te helpen. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk jij tijdens het evenement at iemand te vee drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

EHBD
Ga voor klachten met betrekking tot je lichamelijke gezondheid direct naar de EHBD. Zij zijn er om je te helpen. Ook voor vragen en advies over het gebruik van alcohol en drugs kun je gerust bij hen langslopen. Mocht je het vermoeden hebben dat iemand onder invloed is van te veel drugs of alcohol, spreek dan iemand van de beveiliging, EHBD of organisatie aan voor hulp. Ook bij twijfel is het altijd goed om toch even langs de EHBD post te gaan.

Vervoer
Openbaar vervoer

Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro’s van en naar Factory 010. Je pakt metrolijn D of E vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ‘Maashaven’. Factory 010 ligt hier pal naast, op de tiende verdieping van de Maassilo. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
Factory 010 is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Paul Elstak ‘The Godfather of Hardcore’.

beatsessions.com essential dutch edm platform