nieuws_paul_50

Paul Elstak: The Godfather of Hardcore

Het jaar 2016 kan niet beginnen zonder de verjaardag van ‘the man himself’ op de agenda! Op zaterdag 16 januari brengt The Godfather of Hardcore: Paul Elstak een ode aan zijn carrière tot nu toe en viert hij traditioneel zijn verjaardag samen met jou! Deze editie is extra speciaal, want Paul Elstak viert zijn 50e verjaardag en dit heeft hem ook doen besluiten om deze nog een keer, maar dan wel extra groots te vieren.

Paul haalt voor deze avond alles uit de kast en zal achter de decks kruipen met diverse bevriende artiesten en natuurlijk ontbreken legendarische namen niet. Het is een line-up om je vingers bij af te likken. Paul en de artiesten zullen samen met jou ervoor zorgen dat het dak eraf gaat in de Maassilo te Rotterdam. Ook dit jaar kunnen de Hardcore liefhebbers hun hart ophalen in de Offensive area. Degenen die lekker los willen gaan op de beste Freestyle beats, kunnen genieten van de lekkerste sets in de I love Beatz area.

Alvast in de sfeer komen van zijn verjaardagsfeest? Check de trailer hier:

Offensive Hardcore area
Paul Elstak
Tha Playah
Neophyte
Partyraiser
Nosferatu
The Unfamous
Re-Style
The BeatKrusher
Beatstream
The Stunned Guys
Radiate vs Cryogenic
Hosted by Ruffian

I love Beatz area
Paul Elstak
LNY TNZ
Darkraver
The Viper
Panic
Dr Phunk
Ricos
Tekno Warriors
Hosted by Alee

Dit exclusieve en allerlaatste verjaardags-evenement van Paul Elstak mag je dus niet missen! Tickets koop je via http://tickets.supersized.nl.

beatsessions.com essential dutch edm platform