nieuws_paaspop2014

Pasen 2014 the day after

De volgevreten paasdagen zitten er weer op, de eieren zijn gevonden of blijven rottend achter tot volgend jaar en de blauwe dinsdag start vandaag voor de bezoekers van Paaspop 2014. Want nuchter blijven doe je niet als de Prodigy los gaat..

Het driedaagse festival was ook dit jaar binnen mum van tijd uitverkocht en natuurlijk kwam het gros van de feestgangers af op die ene act uit de UK, de Prodigy. Een live-act bijwonen van de Prodigy is gaaf, de energie en het vuurwerk spatten er vanaf en stilstaan is daarbij voor mietjes. De grote vraag was natuurlijk of de mannen van staal een voorproefje van het nieuwe album zouden laten horen, en zowaar lijkt dat het geval!

Onze credits gaan dan ook naar de held die het geheel heeft opgenomen met zijn of haar mobieltje, uiteraard trekt een telefoon het muzikale geweld niet heel goed maar tot nader orde zijn dit de beste beelden die we konden vinden.

  • Michiel Pronk

    Wat een verschrikkelijk dik optreden was dit… echt 1,5 uur vooraan in de pit gestaan en even de “neanderthaler modus” aan…

beatsessions.com essential dutch edm platform