niews_parkzicht

parkzicht, het boek

Parkzicht. De legendarische club in Rotterdam. Velen van jullie zijn er geweest, nog meer van jullie hebben ervan gehoord. Aan het einde van de jaren ’80 kreeg Clarence van der Palm Parkzicht in handen en maakte Parkzicht tot waar het nu om herinnerd wordt; Een disco waar iedereen naar binnen mocht ongeacht hoe je eruit zag of wie je was.

Een club waar je speciale themafeesten had zoals jungle-, horror- en schuimfeesten. Die tijd, van 1989 tot 1996, zal beschreven worden in een binnenkort te verschijnen boek, waarin Clarence samen met anderen zijn visie, zijn herinneringen en zijn gevoelens op papier zal zetten over deze legendarische tijd. De juiste historie van Parkzicht zal zichtbaar gemaakt worden met interviews met artiesten en bezoekers; je zult lezen hoe het echt zat.

Geen glitter, geen glamour, geen onzin, eerlijk en open. Dit is Parkzicht zoals het geweest is. Om het boek zo compleet mogelijk te maken hebben ze jouw hulp als oud Parkganger nodig voor het belangrijkste hoofdstuk – de herinneringen van de bezoekers!

Heb je nog foto’s, flyers, gadgets? Wil je (desgewenst anoniem) je verhalen vertellen of heb je deze al opgeschreven staan die je wilt toevoegen aan het boek? Wil je vertellen over je Parkliefje, gekke dingen die je hebt meegemaakt in Park of in de parkeergarage van het Dijkzigt ziekenhuis? Het maakt niet uit hoe klein je herinnering is, laten we met zijn allen dit boek zo compleet mogelijk maken! Uiteraard zul je opgenomen worden in de Wall of Fame in het boek, als dank voor je bijdrage!

Hoe je de samenstellers van het boek kunt bereiken? Simpel, stuur een mailtje met je gegevens, verhalen en dergelijke naar parkzicht@m40.nl! Ze nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

beatsessions.com essential dutch edm platform