dj_talk_paris_hvh

Paris Hilton bezoekt ons strand

Sja, wat moeten we hier nu weer mee. Gaan we collectief een bezoekje brengen aan deze dame en wellicht hard lachen, of moeten we onderstaand bericht maar gewoon negeren? Hoe dan ook, het is een goede discussie waard!

Niemand minder dan Paris Hilton zal op zaterdag 30 augustus aanstaande een exclusief DJ-optreden geven tijdens het evenement ‘Untamed Nights’ als onderdeel van het einde van de zomervakantie in Nederland.

Paris Hilton heeft in haar vrije tijd al vaker Nederland aangedaan maar heeft hier nog nooit opgetreden als dj. Hier zal deze wereldberoemde socialité dus nu verandering in gaan brengen! Het optreden dat zij zal verzorgen is niet alleen haar primeur als DJ in Nederland, zij bezoekt ook voor het eerst het strand van Hoek van Holland. Paris zal te zien en te beluisteren zijn in strandpaviljoen Beachclub Royal.

Untamed Artists, agentschap van (inter)nationale dj’s/producers en mediator voor grote internationale (pop)artiesten en beroemdheden, heeft de eer gekregen om Paris Hilton naar Nederland te halen voor dit unieke optreden.

Tickets
De eerste Early Birds worden vanaf vandaag verkocht voor slechts 25 euro excl. fee bij alle Primera’s en via Paylogic.

beatsessions.com essential dutch edm platform