nieuws_panic_bday

panic b-day bash xxl

7 December viert DJ Panic zijn verjaardag in stijl tijdens zijn eigen feest: Paniek in De Loods XXL. De XXL toevoeging is zeker geen loze belofte: er wordt deze editie extra groots uitgepakt met maar liefst drie area’s!

Zo zal er naast de main stage (early rave&hardcore) een oldschool en freestyle area zijn, waar bevriende en collega dj’s hun platen ter gehore zullen brengen.

Paniek in De Loods
De afgelopen jaren is “Paniek in De Loods” uitgegroeid tot een landelijk bekend concept met keer op keer uitverkochte edities. De kracht van het concept laat zich niet vangen in enkele woorden, maar 1 van de factoren is ongetwijfeld de onbeschrijfelijk gezellige sfeer. Tel daarbij een intieme locatie met een geweldig soundsystem en DJ Panic als resident bij op en je bent verzekerd van een feestje wat je niet snel zult vergeten.

Line up
Elke keer weer weet Paniek in De Loods te verassen met grote namen als Paul Elstak, Darkraver, Evil Activities etc.. Ook tijdens de XXL editie op 7 december zal de line-up er niet om liegen. Welke artiesten er precies komen blijft tot op de avond geheim.

Kaarten
Paniek in De Loods begint om 21:00 en duurt tot 04:00 uur. Minimumleeftijd is 16+ . Kaarten voor Paniek in De Loods XXL (Panic Bday Bash) zijn online verkrijgbaar voor slechts €7,50 via Ticketscript, voor €12 aan de deur (mits het niet is uitverkocht).

De Loods bevindt zich aan de P.C. Hooftstraat 4a, 2985 BK, Ridderkerk. Meer info: www.deloodsridderkerk.nl.

beatsessions.com essential dutch edm platform