EDM, ELECTRONIC DANCE MUSIC

Als één term de laatste jaren voor een nieuw sausje op het oude recept zorgde dan was dat EDM wel. Cross overs tussen (sub) genres en door de komst van diverse stoere nieuwe producten beginnen de scheidingslijnen binnen de scene echter ook te vervagen. Wij als DJ’s maken dit van dichtbij mee en als zelfs wij soms door de bomen het bos niet meer kunnen zien, hoe zal dit dan zijn voor de casual liefhebber?

Beatsessions.com gaat mensen bij elkaar brengen vanuit een collectief. DJ’s, producers, opkomend columnisten en een ieder die winst kan behalen door het delen van kennis. In praktijk heeft deze formule zich eerder al dubbel en dwars bewezen, samen kunnen we meer. Als online magazine bieden wij in combinatie met onze radio shows een stukje lees en luister -plezier.

 

MAAR WIE ZIJN WIJ?

Maurits creatieve duizendpoot met een muzikaal hart van goud. Zeer gedreven binnen de BASS-scene en hierdoor altijd up2date met de vetste sounds. Als DJ een graag geziene gast op ‘moeilijke’ Rotterdamse feestjes. Als eigenaar van WOP soundsystem een vakman op gebied van radiomaken. Maurits vormt sinds het tweede kwartaal van 2012 een onmiskenbaar radio duo met Marc.


Marc fanatiek muzikale alleskunner. Begeeft zich sinds 2011 vooral achter de schermen als creatief ontwikkelaar maar was eerder verantwoordelijk voor ruim 10 jaar DOTF, Defenders of the Faith. Vormt samen met Maurits een epic radio duo.


Marnix al zeker zes jaar lang onze technische staf vanuit eerdere projecten. Geboren met een toetsenbord in zijn handen, maakt onderdeel uit van de Nederlandse ICT elite. Maar het is niet alleen ICT dat de klok slaat bij deze techneut. Marnix is liefhebber van ‘house’, en dus de ideale combinatie van techniek én muziek. Een zeer dankbare aanvulling.


Tita huppelt altijd vrolijk over straat voorzien van fotocamera en haar goede humeur. Dit wandelende zonnestraaltje is altijd op zoek naar mooie lifestyle momenten om deze vervolgens vast te leggen op de gevoelige plaat. Tita staat midden in de samenleving en deelt de mooiste momenten vanuit haar eigen hoekje op Beatsessions.com.


Nijneman is het licht autistische alterego van een (ex)feestganger die de nodige feestjes van voor en achter het podium heeft gezien. Nostalgie en vrees voor verandering is wat de klok slaat bij hem, maar gelukkig schrijft hij als gastblogger bijzondere columns voor Beatsessions. Natuurlijk kijken we naar de toekomst, maar als we dan toch even terugblikken dan het liefst met een column van Nijneman!

Uiteraard werken wij ook samen met vaste columnisten. Maar er is altijd ruimte voor meer! Heb jij een sterke drang om je kijk op de dance-scene te delen met de rest van Nederland? Vergezel dan ons team en neem contact op via de contact pagina.

beatsessions.com essential dutch edm platform