nieuws_schedule

oldschool Kerst bij back2school

De donkere maanden voor Kerst staan ondertussen weer voor de deur. De dagen worden korter en de Kerstversiering en -versnaperingen zijn alweer in de winkels te vinden. Een mooie gelegenheid om een reis terug in de tijd te maken en Kerst te vieren met b2s!

Op 24 december kun je traditiegetrouw Kerst knallend van start laten gaan tijdens back2school in de Maassilo te Rotterdam. Let’s go back to the oldschool! Kerstavond vier je niet voor niets tijdens back2school, want Kerst staat voor gezelligheid en saamhorigheid, dat tijdens dit oudste evenement van b2s iedere editie weer meer te voelen is. Er hangt al jaren een gemoedelijke sfeer, wordt bezocht door muzikaal openminded publiek en neemt je mee naar die goed oude tijd, bestaande uit oldschool, Hardcore- & Hardstyle classics die je voor het jaar 2009 hoorde.

Kom alvast in de back2school stemming met de trailer:

Line-up
back2school
back2school is niet weg te denken op Kerstavond en is bijzonder omdat het concept meegroeit met zijn publiek. Bij elke track die wordt voorgeschoteld zie je bij het publiek een teken van herkenning op hun gezicht. Dit is dan ook echt de insteek van back2school, een gezellige avond uit op Kerstavond die niet mag missen. En wees gerust, op eerste en tweede Kerstdag mag je lekker rustig aan doen.

Rob & MC Joe
Darkraver
Panic
Stanton
Neophyte
Ruffneck
The Viper
MC Ruffian

Hardcore Classics
We gaan terug in tijd toen Hardcore4life nog werd georganiseerd in Tropicana, maar ook de eerste edities in de Maassilo horen hierbij. En herinner je die Hardcore nachten in de Silverdome Zoetermeer nog? Het klinkt als heel lang geleden, maar toch voelt het nog als de dag van gisteren. Pionieren zoals Tommyknocker en Endymion zijn tijdens deze nacht uiteraard aanwezig. Maar b2s geeft ook ruimte voor nieuwe artiesten die deze oude tijd nog steeds laten voortleven, zoals Frantic Freak en Rude Noize.

Endymion
Vince
Tommyknocker
Catscan
Dione
Frantic Freak
Rude Noize
MC Alee

Hardstyle Classics
Hardstyle klassiekers zoals vanouds! Deze tracks legden de basis van een, tot op de dag van vandaag, belangrijke muziekstroming: Hardstyle. Tijdens Decibel outdoor festival was de Hardstyle classics area populairder dan ooit te voren. Hier werden niet alleen de allerbeste klassiekers uit de begintijd van de Hardstyle gedraaid, maar ook de beste tunes uit de periode tot aan 2009. Ook deze sound kun je verwachten op 24 december.

Luna
Zany
Deepack
Scope DJ
Josh & Wesz
Balistic
Mani
MC DL

De voorverkoop start zaterdag 18 oktober om 13.00 uur via de b2s ticketshop.
Voor meer informatie over back2school check je deze website.

beatsessions.com essential dutch edm platform