nieuw_oldschool_gangster_2015

Oldschool Gangsters op 25 april in S.U.R.

Oldschool Gangsters kleurt zoals bijna ieder jaar weer oranje in de maand april. Koningsdag is wel twee dagen later maar op 25 april willen ze toch een beetje meedoen om enigszins aan te sluiten bij dit altijd gezellige Nederlandse feest. Zaterdag 25 april zal er een nieuwe editie van Oldschool Gangsters plaatsvinden in S.U.R..

Omdat Oldschool Gangsters zich weet te onderscheiden van andere events, zoals door het gezellige, het gewone “ons kent ons gevoel”, is het altijd weer een hele beleving wanneer de datum dichterbij komt. En dat maakt dit concept zo bijzonder met onder andere hun organiserende residents DJ Rob & MC Joe!

En wat kun je zeker verwachten? Kort gezegd komt het neer op het volgende: vette oldschool classics, breakbeats, club classics, early rave, gezelligheid, goed geluid, een ongedwongen en bijzondere sfeer, passende decoraties, betaalbare prijzen en een hele vette locatie aan de Maas van Rotterdam. Al deze ingrediƫnten zullen er ook deze editie weer voor zorgen dat het een unieke en gezellige avond gaat worden!

Hieronder de line-up:

Omerta 1
Arjan V
Armand
Darkraver
Psyckodj
Red Ace
Rob & MC Joe
Stanton
The Houseviking
Hosted by: MC Joe

Omerta 2
Andy Raw
Bountyhunter
Critical Mass
Gizmo
Richie B
Resonator
Hosted by: TMC

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt momenteel en indien je nog niet in het bezit van een ticket bent kun je deze via Ticketscript aanschaffen.

Munten & pinnen
In S.U.R. bevinden zich muntkassa’s, hier kun je naast contante betaling ook gebruikmaken van pinnen bij het aanschaffen van drankmunten! let op – Er zijn geen PIN/Geldautomaten aanwezig waar het mogelijk is om contant geld op te nemen. Het wordt daarom aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden.

Parkeren bij S.U.R.
Je kunt parkeren in Parkeergarage the RED Apple aan de Wijnstraat 22 te Rotterdam en rondom de oude haven en op de Boompjes waar parkeervakken zijn. Je kunt niet parkeren op de Boompjeskade zelf!

Openbaar vervoer
S.U.R. is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot aan station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan De Overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigers informatie en tijden kijk je op www.ns.nl of www.ov9292.nl.

beatsessions.com essential dutch edm platform