nieuw_ted

Now&Wow Fest reist af naar Planet Love

Op zaterdag 13 december strijkt Now&Wow Fest van Ted Langenbach en Pietra Ligura neer in de Maassilo in Rotterdam. De legendarische club is voor de zesde keer als festival op zijn vertrouwde nest te vinden. Niemand minder dan house-legende Felix da Housecat geeft tijdens deze editie acte de présence.

De kaartverkoop is reeds begonnen via de website. Wees er snel bij, want de early birds zijn al uitverkocht. In een wereld met krankzinnige conflicten wordt het publiek op deze avond ingevlogen naar ‘Planet Love’. Een planeet vol sprankelende decors, uitdagende performances en fashion. Verwacht een schouwspel van wereldformaat met een internationaal karakter. Kom niet alleen voor de muziek, maar “Tanz auf dem vulcan” of ga vooral eens lekker vreemd.

Als hoofd-act maakt oudgediende Felix da Housecat zijn opwachting, bekend van zijn mega-hit Silver Screen. Daarnaast zijn onder andere Egbert, Boris Ross en William Kouam Djoko op het podium te vinden. In de derde Flirt-area staan Rotterdams beste eclectische collectieven. Djoevenile, Yung Feurich en Slick & Roger Brouwn zijn hier in ieder geval te horen.

Now&Wow maakte begin dit millennium furore als één van de meest toonaangevende clubs van Europa. Sinds twee jaar is het concept als festival terug. Na meerdere uitverkochte edities wordt ook 13 december weer een knalfeest.

beatsessions.com essential dutch edm platform