nieuws_tony_scott

Nieuws over THE CHIEF

Begin jaren negentig was hij niet uit de hitlijsten weg te slaan: Tony Scott. De Amsterdamse rapper, geboren in Suriname en afstammeling van de Carib-indianen. Hij boekte in die tijd grote successen met ‘The Chief’, ‘That’s How I’m Living’, ‘Get Into It’, ‘Gangster Boogie’ en ‘Move To The Big Band’ (met Ben Liebrand), stuk voor stuk floorfillers die voor beslagen ramen zorgden in discotheken over de hele wereld. Op zaterdag 9 maart komt Tony Scott naar In2disco om zijn hits nog een keer ten gehore te brengen.

Na zijn actieve carrière als rapper heeft Tony Scott zich ontwikkeld als songwriter voor andere artiesten, waaronder Boyz II Men, Candy Dulfer en de meidengroep Kus. Daarnaast werkt hij al jaren als muziekdocent op het Pieter Nieuwland College en Cygnus Gymnasium in Amsterdam, waardoor hij zijn passie voor muziek kan overbrengen op de volgende generatie. In de afgelopen jaren werkte Tony Scott mee aan projecten van Armin van Buuren, Bingo Players en Bart Thimbles, samensteller van de legendarische Turn Up The Bass-compilaties.

De organisatie van In2disco is trots op de komst van de legendarische rapper. Maar ook de rest van de line-up mag er zijn. Met Miss Brown en Rob Boskamp worden twee Amsterdamse top-dj’s naar IJmuiden gehaald. Zij hebben allebei meerdere keren gedraaid op In2disco. Het halfjaarlijkse discofeest wordt geopend door Good Old Dave. Hij is samen met Friso Huizinga organisator van het feest in het Thalia Theater.

Tickets kosten 15 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Hotel Augusta en DNM (Denim and More) in IJmuiden en Brederode Sport in Santpoort-Noord. Online tickets bestellen kan via Ticketscript, www.in2disco.nl en www.thaliatheater.nl (reserveringskosten 1,50 euro per kaart). Het feest duurt van 21.00 tot 03.00 uur.

  • Eddie

    De Chuck Norris van de hiphouse !

  • Marc

    Deze man is verantwoordelijk voor een groot deel van mijn plezier in mijn jeugd, en nog steeds. HELD!

beatsessions.com essential dutch edm platform