nieuws_dotf_radio

Nieuwe reeks DOTF radio

Met een stralend zonnetje aan de hemel mogen we je vandaag waanzinnig goed nieuws brengen. Mede door de enorme animo en positieve feedback is besloten om in samenwerking met Tonecontrol.nl te starten aan een nieuwe reeks DOTF radio uitzendingen.

We trappen af met vier shows verdeeld over 12 maanden, hierbij zal inhoudelijk weinig tot niets veranderen aan het concept zoals je dat gewend bent.

– We blijven de beste (en meest onbekende) oldschool sounds draaien
– Dit doen we met gerenommeerde DJ’s uit binnen en buitenland
– Maar ook bieden we wederom een platform voor nieuw talent

Onze studio krijgt een 2.0 upgrade waardoor we ook een live video-stream kunnen aanbieden (thx Maurits) en natuurlijk blijft het ouderwets slap geouwehoer in combinatie met de beste en vooral meest vergeten oldschool plaatjes het primaire ding!

Oproep aan alle freaks out there:

DOTF is op zoek naar fanatieke plaatjesdraaiers die zich helemaal kunnen vinden in het oldschool-genre. De standaard hitjes kennen we allemaal wel, jij vind het vooral leuk om de B-kantjes te draaien en daarmee een bijzondere set te maken. Technics SL’s hebben geen geheimen voor je en draaien onder de druk van een live-radio programma vind jij een uitdaging. Je bent beschikbaar op een van de vier vrijdagavonden en kan daarbij aanwezig zijn rond 19:00 in Spijkenisse.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, aarzel dan niet! Stuur je demo (soundcloud/mixcloud/wetransfer) naar info[at]beatsessions.com

To be continued.

beatsessions.com essential dutch edm platform