nieuw_programering

nieuw nieuws

Afgelopen vrijdag 22 maart was het dan zover, de start van een reeks hele fijne (early) hardcore shows gebracht door DJ Vince en zijn collega DJ Sceletor. Zij bedanken nogmaals alle luisteraars waaronder een groot deel uit Italië: Ringraziare!

De podcast van deze show staat uiteraard online en wij denken ondertussen na over de aanschaf van een soundcloud account want al die fijne setjes moet je immers wel kunnen downloaden. To be continued.

edit: downloaden maar.

STICHTING UMLEITUNG

Met de komst van de eigen show van het label Sticky Green kan Stichting Umleitung natuurlijk niet achterblijven. Ons broadcast programma is met laatste genoemde show 100% compleet. De Knabbel en Babbel van de tech-house lage landen gaan je twee maandelijks verwennen met het beste van diep solide geluiden, eigen producties en diverse gast DJ’s van formaat.

M@NON

Dat deze dame flink wat column geweld in haar digitale pen draagt is duidelijk! Onze zoektocht naar columnisten die een mooi verhaal kunnen schrijven werpt zijn vruchten af. Wij verwelkomen M@non dan ook van harte als onderdeel van onze crew. Check even op onze ‘about’ pagina voor meer info over deze bijzonder pittige tante.

MIXTAPES

Met enige regelmaat ontvangen wij mixtapes dan wel de vraag om een guest performance tijdens een van onze shows. Dank daarvoor en blijf ons vooral mailen! We kunnen echter niet iedereen gelukkig maken met een uitnodiging maar antwoorden altijd met een onderbouwde reactie. Kortom, wie niet waagt wie niet wint.

DOTF RADIO

Misschien wel het langst lopende underground oldschool radio concept dat Nederland rijk was. In 2011 gaf Sneaky-D er de brui aan, er speelde teveel zaken die de continuïteit in de weg zaten en dus koos hij eieren voor zijn geld.

De kaarten liggen er anno 2013 echter positief anders voor, los daarvan is er nog steeds veel behoefte aan de onvervalste oldschool klanken van DOTF. Tijd dus om hier iets mee te doen, en wel tweemaandelijks. Een betere start dan het vieren van zijn verjaardag in combinatie met een DOTF radio show bestaat bijna niet. En dus is het op 5 april genadeloos raak!

Meer info zeer binnenkort. Wel gunnen we je alvast een blik op de flyer.

DOTF RADIO

We houden contact & spread the word!

Beatsessions Crew.

  • Guest

    Het moet volgens mij 22 maart zijn in de eerste regel.

  • beatsessions

    Je hebt helemaal gelijk, scherp! *aangepast*

beatsessions.com essential dutch edm platform