nieuws_beat_nl

Music sharing

Pas geleden schreven wij nog een mooi stuk over de makers van Napster die als doel voor ogen hadden om muziek vooral te delen met elkaar. Daar bestaan tegenwoordig diverse mooie oplossingen voor.

In het verleden hebben wij samengewerkt met Beat.nl, doordat we het niet op alle vlakken met elkaar eens waren besloten wij zelfstandig door te gaan. De mannen van Beat.nl (Skoften.net) waren ons echter een stapje voor en claimde het domein Beatsessions.nl. Smart (+1) move. Maar goed, wij hebben geen klagen en zijn voorzien van een eigen doelgroep en de strijdbijl is ondertussen wel begraven.

Beat.nl moet je zien als een container-site waar je jouw mix of productie kunt aanbieden en welke na goedkeuring op de site verschijnt. Voten is mogelijk maar tot voor kort kon je enkel je muziek uit handen geven door deze te uploaden (en daarmee je eigendomsrecht van de hand te doen) naar het account van Beat.nl.

Alles behalve handig. De mannen hebben echter het licht gezien en geven weer oldschool de ruimte om je eigen sets vanaf je eigen cloud aan te bieden. En dat is mooi!! Wij supporten dit initiatief van harte, immers: “it’s all about music!”

En dus is het tijd om massaal je beste mixjes te uploaden.

De pareltjes onder de inzendingen nodigen wij selectief uit om tijdens een van onze liveshows te komen draaien, en daarmee geniet je upload dubbele winstwaarde.

Check dus even op Beat.nl, schroom niet en plaats de mixjes waarvan jij denkt dat ze een kritische vote kunnen doorstaan. Reageer en vote lekker mee richting je collega DJ’s maar hou het wel gezellig. Kritisch zijn moet, schelden en vloeken doe je ergens anders maar.

Have fun!

beatsessions.com essential dutch edm platform