nieuws_metz_on_the_beach.fw

Metz viert pinksteren bij Beachclub Royal Hoek van Holland

Met de pre-zomer van 2016 in ons bol heeft de Beatsessions crew de afgelopen dagen meer tijd doorgebracht aan het strand dan in de HQ’s, en zeg nou zelf.. geheel terecht toch! Dat strand overigens waar je ons zo goed als altijd kunt vinden is dat van Hoek van Holland, daar waar je sinds een paar dagen geheel gratis kunt parkeren! En dat laatste voor minimaal de komende twee jaar. Heeft iets te maken met wazige regels, en belangrijker: het is zo!

Op zondag 15 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het een echte dikke beachparty op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!

The Real House Event doet met Pinksteren haar naam eer aan, want er zal een aardig arsenaal aan Nederlandse toppers in de booth verschijnen waaronder Franky Rizardo! Deze technisch zeer begaafde dj kan niet alleen een set draaien waarin je wordt meegenomen langs alle stranden van Ibiza, hij is ook nog eens een van de meest getalenteerde Nederlandse producers in de house scene. Zijn laatste track ‘Keep My Cool’ is een hit voor de komende zomer is pronkt op het prestigieuze label van Defected. Daarnaast heeft Franky Rizardo ook nog eens een eigen concept met radioshow en festival hostings in de vorm van een event: Flow! Maar er is meer…ook Erick E, een graag geziene gast achter de decks van Metz bood zelf aan om weer een strandset te komen draaien. Kracht, passie, kwaliteit en hoog niveau zijn de vier termen die passen bij deze goedlachse dj. De rest van de line-up wordt compleet gemaakt met Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz en MC Patrick Brown.

Metz & Beachclub Royal zorgen al zes jaar lang voor het enige echte strandfeest in Hoek van Holland. En op deze Eerste Pinksterdag (de volgende dag is iedereen vrij) zal de eerste editie van deze zomer plaatsvinden aan het geliefde strand van alle Metzers. Natuurlijk beginnen ze al vroeg, om 16.00 uur en het gaat door tot 01.00 zodat iedereen gewoon nog van zijn Tweede Pinksterdag kan gaan genieten.

Warm en overdekt bij minder weer!
Uiteraard gaan we er niet van uit, maar je weet het in Nederland nooit. Mocht het weer niet heel gunstig zijn, dan doen ze Metz gewoon binnen zodat het lekker warm is en uiteraard overdekt. Beachclub Royal heeft de beschikking over een schuifdak, dat wanneer het weer het alsnog toelaat ze deze open kunnen schuiven voor een ultieme beleving, ondanks dat je binnen staat. Als het weer stralend is, sta je gewoon met je slippers en tenen in het zand natuurlijk! No worries hierover dus!

Presale
Kaarten voor dit nu al unieke strandfeest kosten €15 (ex fee) en zijn online te bestellen via Ticketscript.

beatsessions.com essential dutch edm platform