dj_talk_christmas

Merry Christmas!

Wij zullen vanavond en de komende twee dagen net als jullie heel wat gourmet voorbij zien komen, vergeet dus vooral de tips van Tim niet!

Maar er zijn ook uitzonderingen, mensen die het minder breed hebben of simpelweg door gebrek aan vrienden of familie alleen thuis zitten. Gek genoeg zijn wij met dit soort dagen dan weer jaloers op de laatst genoemde, geloof ons; je mist niets! Wil je toch wat leuks te doen hebben en zit je alleen dan volgen hier wat alternatieven;

Te beginnen met vanavond, kerstavond. Back2school is de beste manier om je eerste kerstdag met dovemansoren te starten. Goed excuus voor de kater en je mist in ieder geval dat stront vervelende kerst ontbijt. Voor Army of Hardcore op eerste kerstdag moet je wel de grens over, maar wij garanderen je dat tweede kerstdag volledig aan je voorbij zal gaan. Ben je toch verplicht om op de bank te blijven hangen met die gezellige familie die je anders ook nooit ziet, dan blijft slechts één oplossing over; zoek afleiding door middel van je mp3 speler en zorg voor wat lekker geluid. Wat te denken van onze laatste podcast?

Aanstaande vrijdag is het in ieder geval tijd voor Beatsessions radio ‘In the name of DOTF‘, met die schrale troost wensen we jou een mooie kerst!

  • Bart

    Fijne feestdagen mannen! Benieuwd naar de show van vrijdag, ik moet helaas nu verplicht aanschuiven met een oliebol.

beatsessions.com essential dutch edm platform