nieuw_memorylane

memorylane

Op 29 maart 2014 zullen alle clubliefhebbers uit de zuidelijke helft van het land het antwoord op de hen welbekende vraag ‘Ik weet niet waar ik het zoeken moet’ vinden in het Eindhovense Klokgebouw. Vandaag de dag komt die vraag voort uit een ‘ik wil wel, maar ik kan niet’.

Gewoonweg een avondje kunnen stappen op pompende beats in een knusse club zonder poespas is in deze tijd van massale feesten en concepten eerder een uitzondering dan een vanzelfsprekendheid. Dat was ooit wel anders, toen bovenstaande vraag inhield ‘ik heb teveel keuze, in welke club moet ik beginnen en waar zal ik eindigen?’.

Minority Events zorgt met Memorylane voor de perfecte balans tussen wat nu te weinig kan en waarvan vroeger teveel bestond. In één nacht housen in de Hollywood, dansen in de Danssalon, alles geven in de Atmoz, zweven in de Zillion, rammen in de Zino, vet uit je dak in de Versuz, knallen in de Carat en losgaan in de Limit. De muziek en de sfeer van toen, gecombineerd met de technieken en mogelijkheden van nu. Een trip down Memorylane, langs de nachten die je altijd zult onthouden, met de mensen die je nooit zult vergeten.

De vijf laatste Atmoz feesten in Eindhoven verkocht de organisatie volledig uit: hetzelfde ging op voor Bonzai classics. Dat Minority van wanten weet, was dus al duidelijk. Maar met Memorylane wordt de lat hoger gelegd dan ooit tevoren. Een XXL club classics evenement, zoals nooit eerder ter wereld werd vertoond. Een spectaculaire productie, de crème de la crème qua licht en geluid en shows en visuals die voorgoed in het geheugen van de bezoekers worden geplant. Twee zalen met niet alleen de vetste Atmoz-knallers maar een keur aan juweeltjes uit de zuidelijke clubscene.

Artiesten die terugduiken in hun roots. Johan Gielen die weer even resident van Sombrero is. Benjamin Bates met een unieke ‘vinyl only’ set. Pat Krimson, die samen met een percussionist, toetsenist en zangeres Zippora live zal optreden en daarmee een wereldprimeur neerzet. Francois, Yves Deruyter, Nico Parisi en vele anderen: allemaal gaan ze ervoor zorgen dat enkel de wijzers op de buitenkant van het gebouw vooruit zullen lopen. Op die klok van 20.00u tot 04.00u (dus met alle mogelijkheden om thuis nog lekker na te chillen of juist ergens keihard te gaan afteren), binnen een grote trip down Memorylane. Ja, op 29 maart 2014 weten clubliefhebbers eindelijk weer even waar ze het moeten zoeken: see you in het Klokgebouw!

Combitickets Memorylane & Atmoz Outdoor
Kaarten voor Memorylane kosten slechts €25,- (excl. fee) en zijn alleen online te verkrijgen via Ticketscript,
www.minorityevents.nl en de diverse eventpagina’s.

Naast de reguliere tickets zijn er ook exclusieve combitickets te krijgen waarmee de diehard fan toegang krijgt tot zowel Memorylane als Atmoz Outdoor. Deze combitickets kosten €45,- excl. fee en geven de diehard classic fans de mogelijkheid om exclusief en als eerste de kaarten voor Atmoz Outdoor te bemachtigen. Ook pak je als diehard fan een korting van €5,- door het combiticket aan te schaffen. De reguliere voorverkoop voor Atmoz Outdoor start op zaterdag 15 februari. De combitickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Het combiticket bestaat uit één ticket wat geldig is op beide evenementen.

beatsessions.com essential dutch edm platform