nieuws_dotf_radio

line-up DOTF reunion

Door het hele land staan ondertussen de nodige kruisjes in de agenda’s, en wel voor de vrijdagavond van 4 april 2014. DOTF radio zal op genoemde datum keihard van zich laten horen met de jaarlijkse reünie. Dit alles is gratis en voor niets te beluisteren via de stream van Beatsessions.

DOTF?
Vroeger, toen de mannen nog van staal waren en de boten van hout, kon je iedere vrijdagavond tot diep in de nacht luisteren naar een beruchte oldschool liveshow vanuit een rokerige zolderstudio in Spijkenisse. Dit online fenomeen ging onder de naam DOTF (defenders of the faith) radio de digitale ether in. DOTF radio werkte als een magneet op nationaal en internationale oldschool helden, maar na 10 jaar trouwe dienst vond oprichter Mar het wel welletjes geweest en besloot er een dikke punt achter te zetten.

Reünie?
Gelukkig voor de liefhebbers van het fenomeen DOTF, komt het hele zooitje traditiegetrouw eenmaal per jaar nog eens bij elkaar, en wel tijdens de verjaardag van Mar. De datum waarop dit fijne avondje zal plaatsvinden is vrijdagavond 4 april. En zoals dat vroeger ook ging, maken de DJ’s absoluut geen concessies aan het originele format!
‘Oldschool in hart en nieren’, waarbij de onderlinge strijd nog steeds ‘draait’ om de meest onbekende dan wel heftige plaatjes.

Hoogste tijd om de definitieve line-up te presenteren;

Back2Back
Stanton vs Panic
Vince vs Darkraver
Sneaky-D vs Ricky da Dragon
Maynor vs Stylo

Solo
Li-z
Xrazz
Alt10
Mystery guest
Mystery guest

Er is nog ruimte in de studio voor liefhebbers van DOTF die het feestje van dichtbij willen meemaken, mail je motivatie naar info[at]beatsessions.com.

Tot 4 april.

beatsessions.com essential dutch edm platform