nieuws_leave_behind

LEAVE THE WORLD BEHIND

Op 28 maart organiseert ToneControl samen met Pathé de bioscooprelease van LEAVE THE WORLD BEHIND, een registratie van de laatste wereldtour van het legendarische elektronische dance-collectief Swedish House Mafia.

Jij maakt kans op 2 x 2 kaarten of een DJ-set van twintig minuten voor aanvang van de film.

Het event vindt plaats in Pathé ArenA en begint om 20.00 uur. Wil je niet zo ver reizen? De film draait ook in Pathé Breda, Pathé Eindhoven en Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. In deze bioscopen worden helaas geen extra activiteiten georganiseerd.

Hoe kan je winnen? Like de ToneControl Facebook-pagina en share het bericht om kans te maken op tickets voor de première in Pathé ArenA. Wil je een DJ-set van twintig minuten draaien voor aanvang van de première? Tag jezelf dan in de afbeelding bij de post op Facebook! Het lot bepaalt wie er bij de première gaat draaien. Winnaars worden donderdagavond bekend gemaakt via Facebook.

Leave the World Behind
Regisseur Christian Larson, die ook de eerste documentaire ‘Take One’ regisseerde, legde hun laatste wereldtournee vast wat een enorm succes werd. Hun afscheidstournee gaat de geschiedenis in als de grootste internationale elektronische muziektour ooit, met meer dan een miljoen verkochte tickets in een week. Producer van de film is de Zweed Jonas Åkerlund.

Swedish House Mafia bestaat uit Steve Angello, Axwell en Sebastian Ingrosso. Hun eerste hit als trio was ‘One’ samen met Pharrell Williams. Hun bekendste track is ‘Don’t You Worry Child’. Momenteel zijn ze allen als solo-artiesten actief en hebben ze wereldwijd nog steeds succes met hun eigen producties.

beatsessions.com essential dutch edm platform