nieuw_layedback_luke

laidback luke @ dancefair

Laidback Luke is naast top DJ en producer iemand die, ondanks een drukke agenda, met veel toewijding jonge producertalenten begeleidt en adviseert.Via zijn eigen forum (www.laidbackluke.com) geeft hij jonge talenten feedback op hun tracks en demos. Op deze manier geeft hij hen hulp om stappen te maken in hun kennis en vaardigheden op het gebied van muziekproduktie. Op Dancefair gaat hij echter ‘next level‘!

Tijdens een unieke seminar op dancefair gaat Laidback Luke een stap verder. Hij gaat namelijk live een track produceren! Vanaf de basis laat hij zien hoe hij een track opbouwt, arrangeert en afmixt. Het mooie echter is, dat hij dit in samenwerking met het publiek zal gaan doen. Het publiek krijgt de kans om een bijdrage te leveren. Zo kan iemand bijvoorbeeld een coole bassline inspelen, of een synth lead voorstellen, een percussielijntje maken, … alles is mogelijk. Onder leiding van host Marcella zal Luke samen met bezoekers van de seminar een track van begin tot eind produceren. Beter, of meer ‘hands on’ kan je het niet krijgen.

Mis deze unieke seminar niet waarin Laidback Luke binnen een uur een track maakt! Zondag 17 februari, zie dancefair.nl voor meer info.

 

beatsessions.com essential dutch edm platform