nieuws_mega

Kim Dotcom flikt het weer

Kim wie? De man die zijn achternaam liet veranderen in Dotcom en sinds het bestaan van het internet zowel berucht als geliefd werd door zijn kennis van digitale beveiliging. Eind jaren ’90 laat hij door middel van (voor toen) hippe flash filmpjes zien waar toe hij in staat is. De man ademt geld en roem, waar Kim is .. is altijd een feestje en staan dure auto’s, enorme jachten en uiteraard een zwikje mooie vrouw-vulling. Kim doet diverse grote opdrachten vanuit zijn beveiliging’s B.V. maar steeds vaker gaan de geruchten dat hij op¬†lucratieve wijze het geld naar zijn hand zet.

Door gehoor te geven aan de gigantische vraag naar online storage, iets dat we tegenwoordig een cloud noemen, heeft plotseling niemand het meer over zijn zonden want met de komst van Megaupload.com lijkt iedereen plots pro-Dotcom. Helaas voor Dotcom blijkt er een tijdelijk einde aan zijn roem en projecten als daar in de vroege ochtend een half leger voor zijn deur staat en hem mee neemt voor verhoor. Megaupload.com verdwijnt van de radar en de fanatieke muziek liefhebbers zien een geweldig concept als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Maar Dotcom is terug, en hoe! We kunnen weer naar hartenlust multi-media content met elkaar delen en dat doen we via http://www.mega.co.nz.

Hoelang dit feestje gaat duren is nog niet duidelijk, feit is: de entree is gratis en 50GB aan opslagruimte maakt het leven voor de muziekfreak ineens een stuk leuker!

beatsessions.com essential dutch edm platform