Template

ID&T slaat groot bod af

ID&T, één van de grootste organisatoren van dancefeesten in Nederland en België, heeft een overnamebod van 100 miljoen dollar (circa 77 miljoen euro) afgeslagen. Dat bevestigde het bedrijf maandag naar aanleiding van berichtgeving door de Australische website Inthemix.com. ID&T, bekend van feesten als Sensation en Tomorrowland, staat al enige tijd in de belangstelling van buitenlandse entertainmentpartijen, onder meer van de steenrijke media-ondernemer Robert Sillerman. “Een paar maanden geleden was er opeens iemand in Amerika die 100 miljoen dollar wilde neertellen. Het was een moeilijke keuze, maar we zijn er niet op ingegaan”, aldus ID&T oprichter Duncan Stutterheim op Inthemix.com. De dancefeestorganisator wil niet zeggen van wie het bod precies afkomstig is en waarom het is afgeslagen. Eerder liet het bedrijf in een verklaring weten: “Er is veel belangstelling voor ID&T en onze concepten. Wij hebben met alle partijen voortdurend gesprekken om te kijken hoe we ID&T en onze concepten verder kunnen brengen en zien dit als een positieve ontwikkeling.”

  • Vinyl_Vinnie

    Iedereen zegt het tegenovergestelde, maar ik had dit toch wel verwacht. Je doet een goedlopend bedrijf niet weg, zeker niet als je het leuk vindt om te doen wat je doet.

    Simpel. En als ik het kon, had ik precies hetzelfde als Stutterheim gedaan. Wie wil er nou niet groot worden, of zn kindje groot laten worden. En ja, ook ik zou cashen met mn bedrijf waar het kon, maar mn bedrijf NIET verkopen.

beatsessions.com essential dutch edm platform