nieuws_ID_T_bewustwording

ID&T vs bewustwording

Wie hard werkt en blijft geloven in zijn droom kan wel eens voor een ware revolutie zorgen. Duncan Stutterheim en zijn kornuiten wisten in zeer korte tijd het uitgaanslandschap te veranderen met de introductie van de Thunderdome feesten begin jaren ’90.

De rest, is geschiedenis. In de gehele breedte van muziekaanbod organiseerde ID&T feesten, een radio station werd uit de grond gestampt en zelfs een horeca gelegenheid en eigen beachclub konden van de bucketlist worden afgestreept. Met pijn in het hart werd afstand gedaan van de roots; Thunderdome, en kwam er meer focus op evenementen die de gemoederen wellicht wat meer positief stemde. Een compleet volle A4 met in het wit getoverde feestgangers op weg naar Sensation White spreekt natuurlijk ook wel boekdelen.

Roem kan echter ook naar het hoofd stijgen, geld doet rare dingen met mensen. Je hebt alles, je kan alles, maar veel belangrijker; er prijkt ineens een immense doelgroep die bewerkbaar is!

Vanuit deze gedachte ontstaat vier jaar geleden het plan om eens wat terug te geven, om goed na te denken over de bewerkbaarheid van de doelgroep die wellicht op kleine schaal maar door de kracht van herhaling een ├ęcht verschil kan maken. En zo gek is die gedachte van Duncan en zijn kornuiten nog niet.

Onderstaande korte documentaire ademt positiviteit en draagt wat ons betreft bij aan een mooiere wereld, uiteraard .. met muziek!

beatsessions.com essential dutch edm platform