nieuws_history_of_house

History of House

Zaterdag 11 oktober is het weer tijd voor History of House, voor het eerst in TivoliVredenburg! Speciale gast voor deze editie is househeld Luciën Foort, een van de meest geboekte dj’s in Nederland en een begrip in de house-wereld.

Hij is een van de meest geboekte dj’s in Nederland en werd wereldwijd bekend met zijn track ‘Quadrophonia’. Het gaat hier natuurlijk over househeld Luciën Foort, ook bekend van zijn officiele Dance Valley anthem. Lucien werkte bij BNN radio en 3FM, is oprichter en producer van Melody Paradise Music en heeft een eigen clubavond voor nieuw talent. Als dj heeft hij zich toegelegd op het maken van progressive house/trance en techhouse (check bijvoorbeeld zijn Singularity album).

Op 11 oktober staat hij voor het eerst in TivoliVredenburg bij History of House! Lucien draait deze avond in de Pandora zaal, gelegen op de zesde verdieping met een mooi uitzicht over Utrecht. Deze zaal wordt deze avond ingewijd door Lucien in de house-klassiekers van eind jaren ’80 tot ongeveer eind jaren ’90.

Voor meer info en kaarten, check de By Night site.

beatsessions.com essential dutch edm platform