nieuw_dancefair_2014

Hardwell en Armin @ Dancefair 2014

Hardwell en Armin van Buuren zullen hun opwachting maken tijdens de derde editie van Dancefair, gehouden op 15 en 16 februari in de Jaarbeurs utrecht. Dancefair is de vakbeurs voor upcoming dj’s, producers en evenementen organisatoren en trekt jaarlijks meer dan 4500 bezoekers.

Hardwell, verkozen tot nummer 1 dj van de wereld door het prestigieuze DJ MAG Top 100 en vijfvoudig winnaar Armin van Buuren maken dit jaar deel uit van het programma die meer dan 200 seminars, workshops en panels telt. Samen met 60 andere top artiesten uit de elektronische muziek industrie zullen zij vele dj’s en producers inspireren om het meeste uit hun muzikale aspiraties te halen.

De tientallen workshops over onder anderen muziekproductie, muziekrecht, time management en een ‘Demodrop’, waar meer dan 70 platenlabels scouten naar nieuw talent, maakt Dancefair dé plek voor dj’s en producers om zich te laten bijscholen en om zichzelf in de kijker te spelen bij majors als Armada, Spinnin’ Records, Powerhouse Music, Mixmash en Revealed.

‘Het is waanzinnig om te zien dat de industrie ons initiatief steeds meer omarmd. We hebben ontzettend veel talent rondlopen die dagelijks bezig zijn met elektronische muziek. Zij hebben behoefte om te netwerken, zich te laten inspireren en om informatie te vergaren over de nieuwste ontwikkelingen van dj en producer gear. Met Dancefair geven wij de Nederlandse dance-cultuur een grote impuls.’, aldus organisator Norman Soares.

Dancefair vindt plaats op 15 en 16 februari in Jaarbeurs utrecht.

Tickets voor Dancefair 2014 zijn te koop via Paylogic.

Aftermovie 2013

beatsessions.com essential dutch edm platform