nieuws_h4l_d4l

Hardcore4life meets Darkness4life in Maassilo Rotterdam

Voor wie hard nog niet hard genoeg is, kan zijn hart ophalen bij een nieuwe editie van Hardcore4life in de Maassilo Rotterdam. Van hardcore tot terror, van frenchcore tot industrial: het wordt zaterdag 27 februari 2016 een nacht vol beukgeweld van de bovenste plank.

Traditiegetrouw is deze monumentale graansilo het decor voor dit evenement. Vanwege de industriƫle, donkere uitstraling sluit deze locatie naadloos aan op het thema van Hardcore4life.

Check hier de trailer:

De clash van deze twee concepten op de geboortegrond van de Hardcore, mag je als echte Hardcore liefhebber niet missen. Het is lang geleden is dat een editie van Hardcore4life meets Darkness4life is georganiseerd en dit maakt het een extra speciale nacht. Binnen de Hardcore heeft de Uptempo variant de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Dat was ook te zien bij de afgelopen edities van Decibel outdoor waar de area’s heel de dag vol stonden met de echte liefhebbers.

Hardcore is goed vertegenwoordigd met de gevestigde namen, maar er is natuurlijk ook ruimte voor jong talent. De classics en de sound van vroeger ontbreken hierin niet. De hardste en meest duistere sets mag je verwachten van de perfecte combinatie van artiesten in de Darkcore & Harder area en Industrial. Benieuwd naar de line-up? Lees het hieronder.

Line-up
Hardcore
Angerfist
Nosferatu
Miss K8
Destructive Tendencies
Noize Bangerz
Amada
Thorax
Broken Minds
D-Fence (live)
Hosted by Diesel

Early Rave & Hardcore classics
Paul Elstak
Drokz
Panic
Catscan
Redrum
Bountyhunter
Miss Hysteria
Hosted by Alee

Darkcore & Harder
The Punisher
Lowroller
Sjammienators
Paranoizer
s’Aphira
Cryogenic
The Demon Dwarf
Spitnoise
Hosted by No-iD

Industrial
N-Vitral Live
Deathmachine
Stormtrooper
Ruffneck
Negative A
Dither
Stolen Cult
DJIPE

Hardcore4life raakt altijd uitverkocht, zorg er dus voor dat je op tijd je tickets koopt. De voorverkoop start zaterdag 5 december om 10.00 uur via de b2s ticketshop. Check de website voor meer informatie over Hardcore4life.

beatsessions.com essential dutch edm platform