nieuws_h4l_2014

Hardcore4life in de Maassilo

Hardcore, Hardcore classics, Hardcore4ladies en Darkcore & harder: alles wat Hardcore te bieden heeft keert op zaterdag 28 februari 2015 tijdens Hardcore4life terug in de Maassilo te Rotterdam. Voor de tweede keer op rij zijn er vier verschillende area’s aanwezig, allen met een eigen thema.

In de Hardcore area staan de grootste namen, afgewisseld door nieuw talent. Een perfecte combinatie die het beste van de hedendaagse Hardcore representeert. Met de Hardcore classics area ga je terug in de tijd. De begintijd van de Hardcore zal met oude klappers van vroeger weer volledig tot leven worden gebracht.

Hardcore4ladies wordt gedomineerd door alleen maar vrouwelijke Hardcore DJ’s. Dat de vrouwen maximaal kunnen knallen hebben ze vorig jaar bewezen. Deze area was een groot succes, dus daarom keert het vrouwelijke domein voor het tweede jaar op rij terug.

En gaat dat nog niet hard genoeg? Dan biedt de Darkcore & harder area uitkomst. De naam zegt het al: hier wordt het gaspedaal helemaal ingetrapt.

Hardcore4life is vaste prik voor de echte Hardcore liefhebbers. Omcirkel 28 februari in je agenda, want deze editie mag je niet missen! Hardcore4life gaat altijd uitverkocht, wees er dus snel bij.

Line-up
Hardcore

Partyraiser
Tha Playah
Wasted Mind
Nosferatu
Bodyshock
Hellsystem
Synthax
Bloodcage
Dr. Peacock
Hosted by Diesel

Hardcore classics
Forze DJ Team
Bike
Paul Elstak
Dione
Panic
Reiner
Painbringer
Hosted by Alee

Hardcore4ladies
Korsakoff
Angel
Miss K8
Amada
Rheeza
Icha
Mithridate
Hosted by Linez

Darkcore & harder
Andy The Core
Spitnoise
I:gor
Chrono
The Vizitor
Hyrule War
Darkcontroller

De voorverkoop start zaterdag 6 december om 13.00 uur via de b2s ticketshop..
Check deze website voor meer informatie over Hardcore4life.

beatsessions.com essential dutch edm platform