TEMPLATE

Grote Prijs Rotterdam

In 2001 organiseerde Popunie de eerste editie van de Grote Prijs van Zuid-Holland. Na twaalf succesvolle edities blijkt eind 2012 dat er niet voldoende financiële ondersteuning is om het project voort te zetten.

Dit jaar is daarom een afgeslankt concept op touw gezet; de Grote Prijs Rotterdam. Vooral de categorie Electronic Acts is voor ons (en jullie) interessant. Ben je (beginnend) producer en woon je in de buurt van Rotterdam* dan is het zeker waard om je hier voor in te schrijven. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit geld, optredens, workshops en masterclasses, fotoshoots en promotionele middelen. Maar vergeet ook zeker niet de mensen die je ontmoet om daarmee je netwerk te verbreiden. Wees wel snel, want je hebt nog drie dagen om je in te schrijven.

In 2013 wordt voor het eerst de Grote Prijs Rotterdam georganiseerd. Dit is dé competitie voor alle Rotterdamse* Bands, Urban Acts, Singer/ Songwriters en Electronic Acts. Geef je muzikale carrière een impuls en schrijf je in vóór 15 augustus.

Van 1 juli tot 15 augustus kunnen Rotterdamse bands en acts met een eigen repertoire zich op deze website inschrijven voor de muziekcompetitie van de stad, de Grote Prijs Rotterdam, in de categorieën Bands, Urban, Singer/ Songwriters en Electronics.

Doe mee met je band/act als je een stap voorwaarts wilt maken in je muzikale carrière met het prijzenpakket bestaande uit o.a. geldprijzen, promotie en optredens.

Inschrijven doe je door je vóór 15 augustus via de website in te schrijven met drie MP3 tracks, een promotiefoto en een biografie.

Vervolgens buigt een professionele jury zich over de inzendingen, die hun bevindingen middels een juryrapport met je delen. De finale vindt plaats op zondag 17 november 2013 in LantarenVenster tijdens de Rotterdamse Popweek.

* Rotterdam, Lansingerland, Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam en Maassluis.

beatsessions.com essential dutch edm platform