nieuw_groen_als_gras

Groen als gras festival

Om te dansen met gras tussen je tenen hoef je niet te wachten tot de zomer. Paasfestival Groen als Gras legt op zondag 31 maart gewoon 1000 m2 echt gras binnen neer in de Zuiveringshal te Amsterdam!

Voor vroegkomers is een lekkere paasbrunch van een goede cateraar verkrijgbaar. Na het eten gaan de tafels aan de kant en de voetjes van de vloer op een all star line-up van deephouse koningen. Dit unieke dagfestival is het summum van feest, met een zeer uitbundig decor en uitdossingen. Uiteraard wordt er een dikke soundsystem neergezet. Dansen op echt gras kan ook op de outdooreditie op Groen als Gras op 11 augustus, wanneer het met een kleinschalig en intiem festival naast het Gaasperplas neerstrijkt.

De line-up bestaat uit Tube & Berger, Marc Romboy, Doctor Dru, Hauk ‘n Baum (live), Prunk (live), Zwaan (live). Allen draaien voor het eerst op Groen als Gras, echter zijn dit geen onbekenden onder deephouse-liefhebbers. Internationale sterren Marc Romboy en Doctor Dru blijven fans verrassen met vernieuwende producties en sterke sets. Ook duo Tube & Berger komt speciaal over vanuit Duitsland om hun platen ten gehore brengen op het Westergasterrein. Hauk ‘n Baum, Prunk (live) en Zwaan (live) zijn de rijzende sterren die de ingevlogen helden ondersteunen.

Zuiveringshal
Groen Als Gras tovert de Zuiveringshal op het Westergasfabriek om tot indoor grasveld. Een unicum, deze locatie is één van de weinige plekken op het terrein dat niet te pas en te onpas wordt gebruikt voor grote feesten. De eer om de zaal te gebruiken is aan deze organisatie, die deze gelegenheid gelijk aanpakken om deze om te toveren tot een feestpareltje. De locatie heeft een hoogte van maar liefst 18 meter en een plafond van gewelven wat ruimte geeft voor kunst en decoratie.

Groen Als Gras De Zomer Editie
Deze zomer komt Groen als Gras ook met een magische en betoverend festival op een verrassende locatie: aan de Gaasperplas. Verwacht op zondag 11 augustus een dag vol warmte, goede muziek met zowel artistieke als muzikale uitspattingen. Kortom, een kleinschalig opgezet festival met intieme sfeer, betaalbaar en in een magische omgeving.

Groen Als Gras
Dit is de tweede editie van Groen Als Gras. Vorig jaar vrolijkte het festival tijdens Pasen de Undercurrent in Amsterdam Noord op met als thema Alpenweide. Bekijk hier de aftermovie:

beatsessions.com essential dutch edm platform