TEMPLATE

Gizmos en Gadgets

Vorige week is er nogal wat nieuwe apparatuur aangekondigd. De een wat amateuristisch, de ander een gedurfde zet van een gerenommeerd merk. Wij zetten ze op een rijtje.

Laten we beginnen met Beamz by Flo Rida. Tja wat moeten we er over zeggen, oordeel zelf.

Niet alleen op Beatsessions HQ hadden wij bij het zien van deze video een WTF momentje gecombineerd met schatergelach, ook Deadmau5 kon zich niet inhouden en trolled het product hard!

Over naar een meer serieuzer product. Philips heeft samen met Armin van Buuren een DJ systeem ontwikkeld. Erg gewaagd vinden wij; de markt voor beginnende DJs in te stappen. Dit product moet in november in de schappen liggen en zal 399,95 euro gaan kosten. De ingebouwde speakers (80W) kunnen het een interessant product maken voor de barbecues in het park bijvoorbeeld, maar voor het serieuzere DJ werk twijfelen wij nog over de kracht van dit product.

Last but not least, de Pioneer DDJ-SR. Dit is een afgeslankte versie van de DDJ-SX, voor wie aan twee kanalen genoeg heeft.

Nieuw op deze controller is de Pad-Plus functie, deze zorgt ervoor dat de drukgevoelige pads een andere functie krijgen. De Pioneer DDJ-SR is ongeveer over een maand leverbaar en zal 599 euro kosten.

Natuurlijk dan ook nog de S4 ‘MK2’, hierover deze week meer nieuws!

beatsessions.com essential dutch edm platform