nieuws_freestyle_madness

Freestyle Madness

Zaterdag 1 februari 2014 is het in Club Eclipse te Rotterdam tijd voor de 2de editie van het feest Freestyle Madness. De bekende locatie met de glazen koepel langs de snelweg A20 welke voorheen bekend was als Outland en nog eerder als Ministry of dance is klaar om vele liefhebbers van de freestyle sounds te ontvangen voor een nacht om niet snel te vergeten.

NRG Events heeft een line-up verzameld van topartiesten die weten hoe zij een tent volledige op zijn kop moeten krijgen met de ultieme mix van freestyle beats!

De eerste 500 kaarten voor Freestyle Madness zijn ‘early bird’ tickets, er zijn al meer dan 50% van deze tickets verkocht voor de speciale prijs van €5 (ex. fee) wacht dus niet te lang met halen van een early bird ticket! Hierna kost een kaartje €15 (ex. fee) in de voorverkoop. Voor meer informatie kijk dan op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl.

Om alvast in de stemming te komen voor zaterdag 1 februari 2014 bekijk dan hieronder de trailer van Freestyle Madness in Club Eclipse, Rotterdam.

beatsessions.com essential dutch edm platform