nieuws_dutch_djs

Dutch DJs; het grootste DJ boek ooit gemaakt

Op 8 juni 2016 wordt het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek waarin het vak van dj/producer centraal staat uitgegeven. De hoofdrolspelers in dit boek zijn de tweehonderd geïnterviewde Nederlandse dj’s/producers uit meer dan 35 dance-invloeden en uit vier verschillende generaties. Om het plaatje compleet te maken worden er ook nog eens 100 professionals uit de dance-industrie belicht.

Dutch DJs staat vol met spraakmakende nieuwe foto’s en diepte-interviews die zijn afgenomen in de studio of het eigen huis van de dj/producer. Het bijna 500-pagina’s tellende boek zorgt zeker voor een exclusieve kijk in de dj-industrie.

Anthony Donner, voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL, is de creatieve spil achter Dutch DJs: bedenker, fotograaf, interviewer en samensteller. Dutch DJs is Anthony Donner. Door met 300 verschillende mensen in gesprek te gaan, heeft Anthony geprobeerd de dj-scene te ontrafelen en dit op een realistische manier vast te leggen.

Dit zwaargewicht van maar liefst 3,5 kilo is nog tot 31 maart te koop voor een pre-orderprijs van 34,95 euro. Na deze periode zal het boek 49,95 euro gaan kosten. Dutch DJs doneert per verkocht boek 1 euro aan dance4life.
Pre-order het boek nu met vroegBOEKkorting via dutchdjs.­nl.

beatsessions.com essential dutch edm platform