nieuws_dotf_radio

DOTF reunion 2015

Zo’n kleine 14 jaar geleden startte een van de oprichters van dit web initiatief een klein digitaal radiozendertje in zijn huiskamer dat zich enkel en alleen richtte op rauwe en vergeten oldschool tunes. Dit concept ging onder de noemer ‘DOTF’ (defenders of the faith) en was een regelrechte hit. De apparatuur verhuisde zodoende al snel naar een definitieve studio en 10 jaar lang was iedere vrijdag een feest voor luisteraars van DOTF maar vooral voor de makers van dit radiostation.

Het gehele land werd door middel van ‘DOTF on tour’-evenementen bezocht en een heuse DOTF-scene was een feit. Maar aan alle moois komt echter ook vaak een einde, voor DOTF lag dit breekpunt in het tiende jaar. De impact van DOTF bleek echter onderschat, de harde kern vormde een fijne en hechte vriendengroep en de resident DJ’s waren nog lang niet klaar met het draaien van hun noeste oude plaatjes. Want het draaien van plaatjes (lees:vinyl) was een van de pijlers van DOTF radio, met daarnaast uiteraard het nodige slap geouwehoer en wat alcoholische versnaperingen.

Op enig moment kwam het briljante idee om een reünie te organiseren tijdens de verjaardag van Mar (oprichter) waarbij uiteindelijk de gehele groep aan DOTF DJ’s en bezoekers zorgde voor een waanzinnige avond, nacht en ochtend. “Dit moeten we vaker doen”, zei Mar. En zo werd de DOTF reünie een jaarlijks ritueel waar voorlopig nog geen afscheid van zal worden genomen.

Een volledig arsenaal aan DJ’s bleek wederom deel te willen nemen aan de 2015 versie van de DOTF reünie!
Wie dit onder andere zijn;


CHECK DE DOTF REUNION 2015 DIGIFLYER

Meer updates de komende weken.

beatsessions.com essential dutch edm platform