nieuws_dotf_radio

DOTF REUNION : 2015 TIMETABLE

3 april, die stond al wel in je agenda toch? Mooi. Het was links en rechts even zoeken en schuiven maar de legpuzzel is compleet. De DOTF Réunion 2015 gaat wederom kei .. maar dan ook echt KEI-hard knallen! Aan DJ’s alsmede oldschool sounds geen tekort en dus is het tijd voor een laatste update.

PRE
Dit jaar trappen een viertal oldskoolers af, mannen met verstand van zaken die je niets hoeft uit te leggen.
Geen DOTF-residents maar wel pure helden.

TIM BEUMERS (19:00 – 19:30)
Bolle Tim, autodidact met het aangeboren talent om veel te kunnen. Vertelt je rijmende wijs hoe de wereld in elkaar zit, was ooit de grootste vrees in rap-battle-land maar maakt ook met gemak clips, zet labels op en doet dit rappend terwijl hij zijn twee kids opvoedt. Jep dan kan je wat, en ben je wat. klaar.

BAKERMATTIES (19:30 – 20:00)
Relatief jonge gasten die op sublieme wijze de SL’s weten te temmen. Het was zó makkelijk geweest om voor de sync-knopjes te kiezen, je weet wel die met lampjes en dat logo van Traktor. Deze mannen deden dat niet, passie.. puur passie voor vinyl. Van dit soort gasten c.q. duo’s zijn er te weinig en dus overduidelijk dat ze bij DOTF horen te knallen!

RUWEDATA (20:00 – 20:30)
De kunst van kunst =Ruwedata. Vogelvrije alleskunner waar eigenlijk iedereen (diep van binnen) jaloers op is. 100% 010 en heeft een exceptioneel fijn gevoel voor de SL’s. En ja ook de gekke plaatjes, hij heeft ze. Artiest pur sang en NL gemeengoed als kunstenaar (tip: kopen, later geld waard).

MAIN
10 jaar DOTF staat voor zeker 100+ DJ’s. Deze helden verdienen uiteraard allemaal een spotlight, omwille van de beschikbare tijd hebben we ons echter moeten beperken tot onderstaande selectie.

TUMBLER VS SPY-D (20:30 – 21:00)
Twee DJ’s met een gouden oldschool hart die elkaar vooral versterken. Komen uit 19-toen en draaien nog steeds keihard met vinyl! Bekend van Coalition en hun DOTF residentie gedurende de periode 2003-2005.

RICKY DA DRAGON (21:00 – 22:00)
Muziek virtuoos. Keyboard drums en gitaar. Komt van heel vroeger, pakt twee draaitafels en maakt zijn eigen soulshow. Is eigenlijk de muzikale underdog van 010 en beschikt over een uiterst verfijnde denkwijze.

STANTON (22:00 – 23:00)
DOTF co-op van het eerste uur. Geloofde in het concept en haakte nooit af, stuurde het de juiste richting in en draaide voor het gemak even 24 uur(hoi) achter elkaar live tijdens de DOTF 96 hours! En o’ja, is daarnaast net als bovengenoemde kei-hard PARKZICHT resident.

VINCE VS XRAZZ (23:00 – 00:00)
In 2005 zochten we contact met DJ Vince. Wel spannend want hoe krijg je de #1 hardcore DJ nu toch in je DOTF studio? Underground.. daar ging het om en dat begreep hij ook wel. Na zijn eerste bezoek was het gelijk raak. 010 kwam in contact met Helmond en zo ook met Xrazz. HELDEN! Vince werd DOTF co-host en resident en er is gelachen, veel, heel veel. Dit duo kent het klappen van de zweep, wat niet gek is met een achtergrond als die van Shadowlands.

LI-Z (00:00 – 01:00)
BNN kwam op de proppen met een heus DJ-programma voor meiden/vrouwen. Een regelrechte ramp. Daar moesten wij ook iets van vinden en dus gingen we op zoek naar écht vrouwelijk talent! Li-Z kwam op ons pad en bleek meer dan een lief en schattig meisje. Los van het feit dat we de deuren van BNN’s faalprogramma hebben gesloten d.m.v. een heersend interview bleek deze dame de missende schakel voor DOTF radio.

STYLO VS MAYNOR (01:00 – 02:00)
DOTF radio stond altijd open voor nieuw talent. Vele young bloods passeerde de revue en een aantal bleken over uitzonderlijke skills te beschikken! De DOTF DJ contest werd een feit en daaruit kwamen drie winnende namen rollen die niets maar dan ook niets aan elkaar onder deden. Richie B, Maynor en Stylo imponeerde de jury alsmede luisteraars. De laatste twee tref je tijdens de reunion back2back. Richie B zet zijn voetsporen momenteel in het Rotterdamse en doet dat niet onverdienstelijk!

DA LEX (02:00 – 02:45)
Een goede bekende van DOTF radio. Zeer betrokken met de oldschool-scene en een heuse plaatjes fanaat / verzamelaar. Draaide al toen het gros nog in de pampers lag en beschikt over een zeer verfijnde platenkeuze!

SNEAKY-D (02:45 – 03:15)
Uitgerangeerde circusartiest die na zijn mislukte carrière bij circus BAF (messen-act) besloot om Defenders of the Faith / radio te starten. Kan op zich weinig maar tracht soms een plaatje te draaien waarbij men uit beleefdheid complimenteert dat hij dat hartstikke leuk doet. Gevalletje spek en bonen, werkt momenteel in een zorginstelling en brengt daar koffie rond.

ALT10 (03:15 – 04:00)
Wederom een Rotterdamse alleskunner’T. Komt met sounds waar je nu om lacht en volgend jaar op danst. Moest zijn gehele verzameling de deur wijzen van zijn vriendin, en dan hebben we het alleen nog maar over de cassettebandjes. Heeft een plaat voor zijn kop en zeker 2000 stuks in IKEA meubels opgeslagen. Doet iets met games en broadcasting en brengt de koffie op woensdag rond met bovengenoemde.

Met deze mannen en dame gaat het nogmaals los op 3 april aanstaande tijdens de DOTF Réunion 2015! Check de timetable en zorg voor opvang van kat, hond of vriendin.

De stream start rond 19:00 zodat iedereen rustig kan inloggen/tunen. Traditiegewijs nemen wij niets op.

Be there.. no excuses.

SEE YA
APRIL 3RD
WWW.DOTF.NL / WWW.BEATSESSIONS.COM
beatsessions.com essential dutch edm platform