nieuws_dotf_radio

DOTF RADIO REUNION

Vroeger, toen de mannen nog van staal waren en de boten van hout, kon je iedere vrijdagavond tot diep in de nacht luisteren naar een beruchte oldschool liveshow vanuit een rokerige zolderstudio in Spijkenisse. Dit online fenomeen ging onder de naam DOTF (defenders of the faith) Radio de digitale ether in.

DOTF radio werkte als een magneet op nationaal en internationale oldschool helden, maar na 10 jaar trouwe dienst vond oprichter ‘Mar’ het wel welletjes geweest en besloot er een dikke punt achter te zetten. Nou ja, dik, zo nu en dan tref je onder de noemer DOTF radio nog wel eens een liveshow op Beatsessions.com. Maar gezegd moet worden; het zal nooit meer zijn wat het vroeger was. Immers, vroeger was alles beter!

Gelukkig voor de liefhebbers van het fenomeen DOTF, komt het hele zooitje traditiegetrouw eenmaal per jaar nog eens bij elkaar, en wel tijdens de verjaardag van ‘Mar’. De datum waarop dit fijne avondje zal plaatsvinden is vrijdagavond 4 april. En zoals dat vroeger ook ging, maken de DJ’s absoluut geen concessies aan het originele format!
‘Oldschool in hart en nieren’, waarbij de onderlinge strijd nog steeds ‘draait’ om de meest onbekende dan wel heftige plaatjes.

Kortom; 4 april 2014 noteer je als liefhebber van DOTF/oldschool in je agenda! Hoewel we nog druk bezig zijn met het uitnodigen van de ‘oude clan’ kunnen we alvast wel wat namen verklappen. Van de partij zijn onder andere;
DJ’s
Vince
Stylo
Panic
Stanton
Ricky da Dragon
Li-Z
Alt10
Maynor

Koester je toffe herinneringen aan DOTF radio, en stond je vroeger ook regelmatig in onze studio te springen of draaien, nodig jezelf dan gerust uit voor deze legendarische avond. Wie weet maak je kans op een plekje tussen het oldschool geweld.

To be continued.

beatsessions.com essential dutch edm platform