nieuw_smurf2

DOTF radio

De zomer zit er op mensen, kijk naar buiten en je weet waar we het over hebben. Hiermee eindigt ook onze radio zomerstop en pakken wij de draad weer voorzichtig op. Tijd dus voor wat updates!

Wij gaan onze muzikale dieselmotor aanstaande vrijdag 13 september voorgloeien en starten met een nieuwe uitzending van DOTF radio. Maar we nemen ook afscheid van een tweetal gerespecteerde shows, te weten Stichting Umleitung en Sticky Green. We hebben het gezamenlijk geprobeerd maar helaas is gebleken dat deze concepten niet voldoende van de grond kwamen. Dat is overigens erg jammer, we hebben diverse feestjes gevierd in onze studio met genoemde labels en wensen hen voor de toekomst alle goeds!

Terug naar de agenda. De komende maanden gaan we ons, mede door het analyseren van de luisteraantallen, richten op de toch iets meer hardere muziekstijlen. En dus zullen DJ Vince en Sceletor terugkeren met de show Invinceable. Ook krijgen we meer te horen van Li-z en broeden we momenteel op een experimenteel plan waarover we later meer zullen vertellen.

Eerst dus op naar vrijdag 13 september, DOTF radio! Bezoek van o.a. DJ Smurf (UK), Plague (Canada), Li-z en Maynor. De gebroeders Mar&Mau verzorgen wederom de catering en presentatie van dit muzikale oldschool geweld. Alle reden dus weer om in te tunen rond de klok van 20.00 via deze website.

Tot vrijdag!

 • Michiel Pronk

  Vrijdag de 13e en DOTF… heeft dat niet een roemrucht verleden?

 • Patrick

  Daar staat mij ook iets van bij!!

 • Dark Descent

  Hij staat in de agenda 🙂 Ben benieuwd wat smurf deze keer neer gaat zetten.

 • Waus

  heerlijk avondje is weer gekomen 🙂

beatsessions.com essential dutch edm platform